Pin It
+ Besvar emne
Viser resultater 1 til 1 af 1

Emne: Fashionistas vol. 4 : Candy af Sarra Manning

 1. #1
  Bogfanatiker TLT's avatar
  Reg. dato
  Feb 2008
  Sted
  Odense, Fyn
  Alder
  24
  Indlæg
  750

  Standard Fashionistas vol. 4 : Candy af Sarra Manning

  Fashionistas vol. 4 : Candy af Sarra Manning

  Forfatter: Sarra Manning

  Forfatterens hjemmeside

  Bogen kort fortalt: Sidste del i serien Fashionistas, og vil følger den sidste pige Candy.

  Udgivelsesår: 2010

  ISBN: 9788770557887

  Forlag: Phabel

  Serie: Fashionistas vol. 4

  Samlet bedømmelse: 8/10

  Sprog: 8/10

  Handling: 8/10

  Underholdningsværdi: 8/10

  Fashionistas vol. 4 : Candy af Sarra Manning.
  Udgivet af Phabel i februar 2010, omkring 310 sider.

  Ifølge en undersøgelse er punk rockeren Candy Careless, den 11. mest kendte person i hele verden. Takket være hendes afdanket og tidligere rock stjerne af en far, David Careless som er gift med Bette der elsker rampelyset og some Candy synes har fået al for mange plasti operationer.

  Bette har en søn, Reed som er Candy's halvbror som hun elsker men de er lige begyndt at lære hinanden at kende og ses ikke ret ofte.

  Candy's liv ville virke perfekt set udefra, hun er stjerne i sin forældres realitybaseret dramedy (som de kalder det), bor i New York, bliver inviteret til mange award shows, åbning af nye steder og mange af de andre ting der hører med berømmelse.
  Hun har fået nok af ikke at blive taget seriøst og tager derfor til England, for at komme væk fra familien og prøve at starte som designer. En af de grunde til at tv-serien med hendes familie har holdt så godt er alle hendes vrede udbrud og hun føler sig virkelig træt af Bette.

  I England, kommer hun til at bo med Laura, en smuk pige der kunne en fantastisk model hvis du tabte sig lidt, Hadley barnestjernen der prøver at slå igennem som voksen og Irina, pigen der blev opdaget i Rusland mens hun var igang med at stjæle i en butik.

  Hun får hurtigt en praktikplads hos en ny modedesigner som hun mødte ved et velgørenshedsarrangement og der møder hun perfektionisten den høje, mørke Alfie fra Indien, som hun ikke helt forstår, ikke kan lide og har en mistanke om er homoseksuel.

  En dag ender Candy med influenza og kan ikke komme på praktik, hun er for dårligt til at kunne ringe eller skrive til at sige det, så Alfie dukker op ved hendes hjem og skal til at skælde ud om at man ikke bare skal blive væk og stoppe helt, fordi man ikke kan klare det uden at fortælle det. Han får hurtigt set at hun har det dårligt og de følgende dage passer han hende. Hun begynder at føle noget for ham, men er tror stadig at han er til fyre. Deres forhold bliver anstrengt, hendes forældre dukker og er irriterende, så er der al dramaet med de andre bofæller. De har alle fået sig en kæreste og hun finder ud af at Hadley og Reed er forlovet, som hun ikke kan forstå. Hun ville væk fra kaos, men endte med mere kaos. Hvordan skal det gå hende??

  God pigebog, hvis man er til mode eller vil have mere viden inde for moden. Man kan sagtens følge med når der nævnes designere, hvis man har fulgt med eller set nogle af mode programmerne på TV3.
  Sidste bog i serien, hvor de sidste brikker kommer på plads og kan se det fuldendte puslespil. Selvfølgelig behøver man ikke at læse de andre bøger, for at forstå handlingen. En selvstændig bog i en serie.

  Man kan måske se sig selv i Candy, ikke at man er rig og rejser verden rundt, men hendes generelle forhold til sine forældre og nogle gange er alle omkring sig bare underlige og man er den eneste normale.
  Forlag: Phabel
  Senest redigeret af kathrine : 23-01-12 kl. 22:51
  Sleeepy

+ Besvar emne

Hurtigt svar Hurtigt svar

Hvis du allerede er medlem, skal du logge ind ovenfor.

Hvad hedder det brændstof biler almindeligvis kører på?

Emneord for dette emne

Bogmærker

Regler for indlæg

 • Du kan starte nye emner
 • Du kan skrive svar
 • Du kan ikke tilføje vedhæftninger
 • Du kan ikke redigere dine indlæg
 •