Pin It
+ Besvar emne
Viser resultater 1 til 1 af 1

Emne: Den Røde Sofa af Caroline Ørsum

 1. #1
  Bogfanatiker Eránée Tarálom's avatar
  Reg. dato
  Apr 2008
  Sted
  Er nu flyttet hjem til Danmark efter 4 år i Sverige!!! yay :)
  Alder
  24
  Indlæg
  873

  Post Den Røde Sofa af Caroline Ørsum

  Forfatter: Caroline Ørsum

  Forfatterens hjemmeside

  Bogen kort fortalt: Anbefales virkelig!

  Udgivelsesår: 2009

  ISBN: 9788763810944

  Forlag: Høst og søn

  Serie: Genstart 3

  Samlet bedømmelse: 10/10

  Sprog: 10/10

  Handling: 8/10

  Underholdningsværdi: 8/10

  Den Røde Sofa er del 3 af 6 i den nye ungdomsserie Genstart. Den er skrevet af Caroline Ørsum, der også har skrevet Hovedet i Skyerne. Den her gang handler bogen om Liv, Jonathans gamle kæreste. Efter at der er gået et år siden han forsvandt, leder hun stadig efter ham, og er helt sikker på at han stadig er i live.
  Liv er blevet veninde med Majse, en ny pige der er begyndt i Livs klasse i begyndelsen af 2.g. Majse er en rigtig partypige og hun er meget impulsiv, hvilket hjælper Liv at komme lidt ud af sit skal. Men alt dette ændres, da Majse en dag vågner op i en park, uden at kunde huske hvordan hun endte der. Hun kan ikke huske noget som helst af nattens hændelser! Men når hun går ind på Facebook, ligger der et billede tagget af hende, hvorpå hun sidder på en rød sofa kun med trusser på. Det er helt klart at der er tale om en Drug rape! Majse får det så dårligt af hvad der er sket. Hun vil ikke fortælle det til sin mor, eller til Politiet. Hun synes det er unødvendigt, fordi hun alligevel ikke kan huske noget af hvad der er sket.

  Nick, Mateus og Liv er ikke ligefrem bedste venner i den her bog. De går alle tre med deres egne tanker i hovedet, og ved ikke rigtigt hvad de skal tage sig til. Mateus begynder at opgive tanken om at nogensinde se Jonathan igen. Men da Liv på sin fødselsdag får et postkort fra Grækenland, får hun dem med nød og næppe overtalt Nick og Mateus til at følge med til Naxos. Også selvom det eneste der stod på kortet var Happy Birthday, Darling og det er et meget lamt spor.

  Elsker den her bog lige så meget som jeg elskede bind 1! Den er så velskrevet, man kan bare ikke lade være med at leve sig ind i det hele! Det føles som om at man kender de her personer. Man ved hvordan de tænker, man kan regne ud hvordan de agerer i forskellige hændelser, og det gør bare bogen så levende! Jeg anbefaler den her bog af hele mit hjerte, og håber at der er massere af jer der også læser den her bog, og at i vil elske den lige så meget som mig.
  5 ud af 5 stjerner! Godt gået Caroline Ørsum!!!  P.s: Sry Det tog så lang tid at få lagt den ind, min computer har været nede de seneste 5 dage…
  Senest redigeret af kathrine : 23-01-12 kl. 18:50 Årsag: link til Hovedet i skyerne
  Don´t bring flowers after im dead,
  save your givings for the living instead

+ Besvar emne

Hurtigt svar Hurtigt svar

Hvis du allerede er medlem, skal du logge ind ovenfor.

Hvad hedder det brændstof biler almindeligvis kører på?

Emneord for dette emne

Bogmærker

Regler for indlæg

 • Du kan starte nye emner
 • Du kan skrive svar
 • Du kan ikke tilføje vedhæftninger
 • Du kan ikke redigere dine indlæg
 •