Beatrice står først i kø til at arve tronen, og samtidig blive Amerikas første kvindelige regerende.
Meget er på spil, men mest af alt Beatrice selv. Der er mange, der forventer at hun fejler, og mange, der venter på det.
Kronprinsesse beatrice må gøre alt perfekt - der er ikke plads til nogen fejltrin.
Især ikke nogen så store, som at være forelsket i sin livvagt.

Samantha sind er splittet. På den ene side passer hendes rebelske livsstil perfekt hendes endnu mere rebelske personlighed, men alligevel kan hun ikke lade være med at lade det gå hende på, at alt ansvar, respekt og accept tilfalder kronprinsessen.

Jeff har afsluttet sin forhold med Daphne Deighton, offentlighedens yndlingsperson, efter hvad han vælger at beskrive som et fejltrin.
Men måske var fejltrinnet ikke den nat, men derimod hele forholdet med Daphne.

Daphne er dog ikke klar til at give op på Jefferson, og slet ikke klar til at give slip på sin mulighed for at blive medlem af Amerikas vigtigste familie: The Washingtons.Det tog en del tid at komme ind i historien, især på grund af de mange karakterer, der alle har individuelle historier. Ninas forældre er ikke bar mor og mama, men Julie og Isabella, der begge har deres egne historier. Præcis ligesom alle andre karakterer i bogen bliver de også udforsket, og selvom det er en del af det, der gør bogen så god, er det også med til at gøre den lidt forvirrende.
Yderligere indvikles historien dog, da alle har relationer til hinanden, men ingen på den måde de ‘burde’.
Samantha er veninder med Nina og vild med Teddy, Nina er med Jeff, Jeffs eks er Daphne, Teddy er sammen med Beatrice, Beatrice er vild med Connor…

Men det er også det der gør bogen så god. Der er så mange handlinger og så meget drama, der fordeles over så lang tid, at det går fra at være en konkret plot, til mere bare end fortælling med følger - dog med et overordnet plot.

Skrivestilen er flydende og passende til den tilmente aldersgruppe, og opmærksomheden bliver holdt fint med konstant udvikling af handlingen.