Pin It
+ Besvar emne
Viser resultater 1 til 1 af 1

Emne: Hvor jeg hører til

 1. #1
  Boggnasker Cecilies's avatar
  Reg. dato
  Sep 2012
  Sted
  København
  Alder
  32
  Indlæg
  222

  Standard Hvor jeg hører til

  Forfatter: Katja L. Berger

  Bogen kort fortalt: Hannah mister sin mor og bliver sendt til Florida for at være i sin sommerferie for at bearbejde sorgen, her møder hun fire andre unge der selv kæmper med nogle problemer og sorger

  Udgivelsesår: 2019

  Forlag: Tellerup

  Serie: ja

  Samlet bedømmelse: 7/10

  Sprog: 7/10

  Handling: 7/10

  Underholdningsværdi: 7/10

  Efter Hannah mister sin mor i en tragisk ulykke hun føler hun har skyld i bryder hendes verden helt sammen og hun ved ikke hvordan hun skal kunne forsætte med at leve. Hendes far og psykolog mener det er en god ide hun kommer lidt væk så hun bliver sendt til Florida til sin tante og onkel der ejer en cafe, hvor hun får arbejde og møder tre andre unge der også der deres hemmeligheder, langsomt begynder Hannah at bearbejde sorgen, men vil hun være i stand til at komme videre og leve med sorgen eller er livet for svært at leve?

  forfatter Katja L. Berger sætter med sin bog fokus på nogle meget vigtige emner, nemlig om unge mennesker, sorg og selvmord i denne første del af hendes serie Onshore. Hun har skabt en spændende, meget troværdig karakter man som læser føler man kan relatere til i hovedpersonen Hannah. Hele setuppet omkring cafen og de andre unge hun møder og som vi som læsere vil møde i de næste 3 bøger fungere godt og sikkert. Sproget er nemt og ukompliceret og bogen var hurtig læst selvom det er en alvorlig historie og et tungt emne.

  Jeg synes bogen alt i alt var meget læseværdig og godt skrevet og slutningen var helt anderledes end jeg havde forventet. Jeg gerne rose forfatteren for at vælge den vej til sin karakter, uden at afsløre alt for meget. Det gav nemlig historien et fint tvist og jeg blev ret overrasket. Jeg er meget spændt på de næste bøger i serien og på at lære de andre karakterer at kende og hører om deres hemmeligheder.


  Det bliver 7 flotte stjerner herfra. Jeg kan kun anbefale at læse den.
  Senest redigeret af Cecilies : 03-05-19 kl. 15:09 Årsag: stavefejl

+ Besvar emne

Hurtigt svar Hurtigt svar

Hvis du allerede er medlem, skal du logge ind ovenfor.

Hvad hedder det brændstof biler almindeligvis kører på?

Emneord for dette emne

Bogmærker

Regler for indlæg

 • Du kan starte nye emner
 • Du kan skrive svar
 • Du kan ikke tilføje vedhæftninger
 • Du kan ikke redigere dine indlæg
 •