23 årige Sigmund kendt fra blandt andet x faktor 2018 fortæller her i bogen om sit liv. Fra hans opvækst i den lille by Sørvad og hvordan han havde problemer i skolen pga hans ADHD og følelsen af ikke at høre til.
Hvordan han var fanget i systemet og blev fejldiagnosiceret flere gange og var ved at give op men til sidst fandt styrken til at bryde ud og tage sit liv op til reviderering..
Tiden hvor han fandt ud af han var homoseksuel og hvor svært det var at springe ud i en kristen familie.
Vi hører også om hans tid på den kongelige ballet skole i Holstebro og hvordan han allerede som lille elskede at optræde, synge og danse.


Sigmund er blevet et fænomen i Danmark og i bogen fortæller han om sit liv, sine kampe, men også om alt det han elsker.
Der er massere af power og man fornemmer at her er en person der virkelig brænder for det han laver og ordene er ladet med positivitet og der er en klar holdning om at troen på du kan hvad du vil er en vigtig drivkraft til at få et godt liv.

Den er rigt illustreret og rigtig lækkert sat sammen med billeder og farverige sider. Jeg synes bogen var fint lavet og gav et godt billede af personen Sigmund. Den er hurtig læst men den kommer både omkring nogle lidt dybere emner men også info om Sigmunds interesserer og tips og fif.
En ægte fan bog.

Det er en bog rummer et klart budskab: Fuck Janteloven, du er perfekt præcis som du er!

7 flotte stjerner.