Men for at gøre den første sætning færdig – heldigvis fik de da kun ét barn. Det betyder vel, at det havde været bedre for samfundet, hvis jeg ikke var lavet! Problembørn som mig belaster systemet, så der bliver færre penge til nyttige ting som veje, biblioteket, trafikskilte og offentlige toiletter. Kunne man bare skrue tiden tilbage og opløse det æg og den sædcelle, der blev til mig. Overhælde befrugtningen med brændbar væske og stikke ild til. Det ville lune kommunekassen

George er altid blevet kaldt for Bush, som i George Bush – Bushs far elsker nemlig alt amerikansk. Hans mor er der ikke meget gang i: hun deltager i konkurrencer, snakker om sig selv og har forskellige datingprofiler online. Mor er ikke en god mor for Bush, men far derimod gør alt hvad han kan for Bush. Men på det sidste er far også begyndt at blive fraværende. Pædagog Per presser Bush, han vil have ham på Birkely – stedet for de ægte A-drenge. Men så møder Bush Julia på kirkegården. Han kommer til at fortælle en løgn til hende, og dette udvikler sig til en mere og en mere løgn. Pludselig kan Bush ikke længere gå til bekendelse og lever et dobbeltliv.

Bush prøver forgæves at skjule alle sine problemer overfor Per ved hjælp af humor, han har bygget en facade, og han har meget svært ved at vedligeholde den – op til flere gange er han lige ved at græde. Historien om Bush er virkelig barsk og voldsom, fordi han, som teenager, skal holde sammen på hele familien. Han gør alt hvad han kan for, at de ikke skal skilles fra hinanden, og man bliver virkelig rørt på hans vegne. Jeg kunne ikke lade være med at tænke ”hvor mange unge mennesker lever dette liv?”. Langt fra Det Hvide Hus sætter virkelig nogle tanker i gang. Det giver et godt billede af, hvordan det er som børn i en svær familie. Jeg kunne virkelig godt lide bogen og læste den lynhurtigt.