Den 12-årige Oscar, er en helt normal dreng. Han bor i Ullerup, men en dag sker der noget, der måske ændrer hans liv. En klovn står ude foran hans vindue, og skræmmer ham. Han ved godt, at klovnen bare er en der har klædt sig ud - eller er det? I Ullerup spredes rygterne hurtigt. Alle ved, at der har været en klovn. Men det er ikke helt ufarligt.

Klovn er en børne-ungdomsbog, men i den grad også en gyser. Den er skræmmende, og formår at holde en spænding og et ønske om at vide hvad der kommer til at ske. Bogen henvender sig til de 11-12-årige, men den kan være lidt skræmmende i denne alder, his man ikke er vant til gyser-genren - Så den kan sagtens læses og stadig have sin effekt, hos ældre læsere. Helt nervepirrende at læse, men hurtigt læst, hvilket også gør bogen ret imponerende. Over sine relativt få sider, opstår en helt igennem fuldført gyser.

Og så må jeg vel også lige pointere den forside. WOW! Fanger genren og historien så godt.

Jeg har næsten ikke noget dårligt at sige om denne bog. Normalt ikke min genre, så blev godt skræmt af den - haha - men en virkelig fuldført bog.

Denne bog er helt klart beregnet til en der elsker og kan håndtere en skræmmende og spændende gyser.