Bedragets Bog
Bedragets bog er en spændende og mystisk fortælling om tvillingerne Quinn og Piper, som forenes efter deres mors død.
En interessant fortælling om det at lyve og bedrage og jeg var spændt hele vejen i gennem for, hvordan bogen mon ville ende.

Quinn og Piper er bogens to hovedpersoner, og historien er fortalt fra begges synsvinkel. Man skal dog holde tungen lige i munden, for der kan forekomme en smule forvirring eftersom Quinn og Piper er tvillinger og identiske. Det bliver dog lettere, jo længere man kommer ind i bogen, da man finder ud af, at tvillingerne nok ikke er så ens indeni, som de er udenpå.

Jeg kunne godt lide denne fortælling.
Den er spændende og man undrer sig en stor del af bogen, fordi plottet ikke er så nemt at forudse og selv når man føler, man har styr på det hele, så twister Terry historien i en vinkel, så man bliver positivt overrasket og glæder sig til at finde ud af, hvad der mon sker derefter.
Teri Terry skriver også utroligt flot, og både dialoger og handlingsbeskrivelser er helt i top.

Bogen virker til at foregå i nutiden med moderne teknologi, men selve plottet i historien handler om en forbandelse og heksekunster.
For mig var det en svær blanding, og især Zak som er Pipers kæreste, var malplaceret i bogen, fordi han virkede til blot at acceptere, de mærkelige ting som foregik.
For mig ville det have fungeret bedre, hvis handlingen foregik i den tid, hvor hekse var allermest ”normale” så at sige.
Dertil skal dog siges, at bogen bestemt ikke er dårlig. Den er super spændende og jeg synes, at slutningen var vildt interessant og gribende på en anderledes måde end de typiske thrillerbøger.
For mig var det eneste der trak ned i bogen, den lidt underlige blanding af nutid og heksetid, fordi det simpelthen virkede lidt for unaturligt med en mormor som lever isoleret i en skov og en far som lever moderne i en stor villa med computer og telefon.

Jeg har ikke læst andet af Teri Terry, så jeg kan ikke sammenligne med hendes andre bøger.
Men jeg vil helt sikkert anbefale dig at læse Bedragets Bog, hvis du interesserer dig for thrillers, som er anderledes og indeholder noget overnaturligt – En god blanding af fantasy og triller.

Bogen er tilsendt af Gyldendal.