Pin It
+ Besvar emne
Viser resultater 1 til 3 af 3

Emne: Som stjernerne står

 1. #1

  Standard Som stjernerne står

  Som stjernerne står

  Forfatter: Cora Carmack

  Bogen kort fortalt: Bliss møder en fantastisk fyr, men hun får kolde fødder. Hun finder på en undskyldning om en ikke-eksisterende kat og stikker af fra ham. Næste morgen står han foran hende nede ved kateteret – Garrick er nemlig hendes nye dramalærer.

  Udgivelsesår: 2016

  Forlag: Lovebooks

  Serie: Losing It #1

  Samlet bedømmelse: 9/10

  Sprog: 9/10

  Handling: 9/10

  Underholdningsværdi: 9/10

  ”Som stjernerne står” er første del af ”Losing It”-serien, som er skrevet af Cora Carmack.
  Og hvor skal jeg så starte? Må hellere få fastslået, at det var en skøn bog, som man ikke kunne lægge fra sig igen, når man først var begyndt.
  Romanen handler om Bliss Edwards, som er ved at færdiggøre college og hun har aldrig været i seng med en fyr. Hun møder en fantastisk fyr og det er lige ved at ske, men hun får kolde fødder i sidste øjeblik. Hun finder på en undskyldning om en ikke-eksisterende kat og stikker af fra ham. Næste morgen står han foran hende nede ved kateteret – Garrick er nemlig hendes nye dramalærer.

  Først da jeg var nået halvvejs hen over parkeringspladsen indså jeg, at:
  1.Jeg havde ikke sko på.
  A.Eller en bluse.
  2.Jeg havde ikke taget mine nøgler med.
  A.Eller noget andet, faktisk.
  3.Jeg havde lige efterladt en mand, jeg overhovedet ikke kendte, i min lejlighed.
  A.Nøgen.”


  Lad os sige det som det er; for mig var der ikke mange mangler ved denne roman. Sproget er godt, flydende og humoristisk. Karaktererne er godt beskrevede og det er særligt nemt at lære hovedpersonen Bliss at kende. Der var ofte steder, hvor jeg sad med et smil på læben, for samtidig med at Bliss er en god og troværdig hovedperson, så kan hun tage pis på sig selv, og dermed viser hun, at hun ikke er et glansbillede, men derimod en helt almindelig pige.

  Hele det forbudte forhold mellem Bliss og Garrick er et godt element til romanen, og reelt set det, som driver plottet fremad. Samtidig med at Garrick er en sød og smuk fyr, så behandler han hende godt, selvom de har et stort problem: at de ikke må blive kærester, samtidig med at han er lærer. Dog er det svært for dem at holde igen og det er tydeligt, at forbudt kærlighed gør kærligheden mere spændende, men også farlig.

  Denne bog rummer mange gode øjeblikke – om venskab, tillid, forståelse, kærlighed, forelskelse og sex, og forfatteren slipper godt afsted med det. Det skal siges, at hele fortællingen er spækket med clichéer, men man føler sig godt tilpas og bliver glad af at læse den.

  ”Pludselig havde jeg ikke lyst til at være der længere. Jeg kunne ikke være så tæt på ham. Jeg ville blive skør. Det var dumt ... endnu dummere end et engangsknald ville have været, men jeg kunne godt lide ham. Han kunne ikke lide Shakespeare, og han kørte på motorcykel, og han var min underviser ... men jeg kunne godt lide ham”


  Min mening om bogen:
  ”Som stjernerne står” er virkelig en ungdomsbog, som jeg vil anbefale til alle, som er glade for at læse.
  Jeg vil også anbefale den til alle romantikerne, og alle de piger, som blankt påstår, at de ikke er romantikere, men inderst inde bliver glad i sjælen, når de læser bøger som denne. Jeg glæder mig allerede til at læse fortsættelsen!

 2. #2
  Bogfreak JosephineNV's avatar
  Reg. dato
  Mar 2009
  Sted
  Aarhus
  Alder
  25
  Indlæg
  1.295

  Standard

  Okay - den lyder ret god!
  One day, baby, we'll be old
  Oh, baby, we'll be old
  And think of all the stories that we could have told

 3. #3
  Bogfreak JosephineNV's avatar
  Reg. dato
  Mar 2009
  Sted
  Aarhus
  Alder
  25
  Indlæg
  1.295

  Standard

  Nu fik jeg den læst, eller hørt, og jeg ved ikke om det havde nogen indflydelse. Jeg tror det ikke. Jeg tror simpelthen ikke at de her new adult bøger, med sex i centrum (ikke at de har det) er noget for mig. Det bliver kedeligt, lidt for forudsigeligt og uden nogen handling. Altså ud over at de ville i seng med hinanden.

  Jeg grinede dog af Bliss som har mange sjove bud på verden. det var herligt. Alt det med katten er jo fantastisk.
  One day, baby, we'll be old
  Oh, baby, we'll be old
  And think of all the stories that we could have told

+ Besvar emne

Hurtigt svar Hurtigt svar

Hvis du allerede er medlem, skal du logge ind ovenfor.

Hvad hedder det brændstof biler almindeligvis kører på?

Emneord for dette emne

Bogmærker

Regler for indlæg

 • Du kan starte nye emner
 • Du kan skrive svar
 • Du kan ikke tilføje vedhæftninger
 • Du kan ikke redigere dine indlæg
 •