Pin It
+ Besvar emne
Viser resultater 1 til 1 af 1

Emne: Det bliver pinligt uanset hvad

 1. #1

  Standard Det bliver pinligt uanset hvad

  Det bliver pinligt uanset hvad

  Forfatter: Tyra Teodora Tronstad & Bjørn Sortland

  Bogen kort fortalt: Elias sender en mail til den ukendte, men smukke Susanne, han har set i bussen.

  Udgivelsesår: 2016

  Forlag: Turbine

  Samlet bedømmelse: 7/10

  Sprog: 8/10

  Handling: 6/10

  Underholdningsværdi: 8/10

  "Det bliver pinligt uanset hvad" er skrevet af det norske forfatterpar Tyra Teodora Tronstad og Bjørn Sortland og udgivet af forlaget Turbine. Den er oprindeligt udgivet på norsk i 2013, men er nu oversat og udgivet på dansk i 2016. Romanen er en kort ungdomsroman på 118 sider. Bogen er bygget op som en mailudveksling mellem Elias og Susanne.

  Elias har set Susanne i bus 37 og har nu taget kontakt til hende over mail. Hun er stoppet med at tage bussen, og da hun har gjort et stort indtryk på Elias vælger han at sende hende den første mail, som udvikler sig til et kompliceret forhold mellem dem begge. Mailadressen så Elias i den blå mappe, som Susanne sad med.

  Bogen er virkelig interessant opbygget. Jeg har aldrig læst en bog der var bygget op som en mailkorrespondance mellem to unge mennesker. Nogen gange er mailene lange, nogen gange er de korte. Denne måde sørger for at drage ind længere ind i historie og forholdet mellem de to hovedpersoner. Man kommer super hurtigt igennem bogen. Når man har læst det ene svar, får man lyst til at læse næste svar og næste igen. Sådan fortsætter det. Indtil man sidder med sidste side og ville ønske den var lidt længere.

  Plottet som sådan er ikke imponerende. Men har dog nogle interessante drejninger ind i mellem. Bogen er virkelig underholdende i starten, hvor de begge er ret overrumplede over hele situationen. Slutningen er åben og man sidder tilbage med tanker om, hvordan det ville gå de to, nu hvor man ikke længere kan læse deres mails. Jeg er virkelig vild med den måde at skrive en historie på. Man hører kun de tanker som de vælger at skrive, vælger at dele.

  Romanen kan klart anbefales til alle som vil have et afbræk fra de længere og tungere bøger. Den kan anbefales til alle ungdomsroman-elskere og til dem der holder af en roman med et glimt i øjet.
  Senest redigeret af Boris : 11-03-16 kl. 19:41

+ Besvar emne

Hurtigt svar Hurtigt svar

Hvis du allerede er medlem, skal du logge ind ovenfor.

Hvad hedder det brændstof biler almindeligvis kører på?

Emneord for dette emne

Bogmærker

Regler for indlæg

 • Du kan starte nye emner
 • Du kan skrive svar
 • Du kan ikke tilføje vedhæftninger
 • Du kan ikke redigere dine indlæg
 •