Pin It
+ Besvar emne
Viser resultater 1 til 1 af 1

Emne: Grundstødt

 1. #1
  Boggnasker Mitter's avatar
  Reg. dato
  Dec 2014
  Alder
  21
  Indlæg
  163

  Standard Grundstødt

  Forfatter: Seita Vuorela

  Bogen kort fortalt: En fortælling om at modnes gennem sorg. Bogen handler om de to brødre Mitja og Vladimir, som holder ferie på en afsides campingplads sammen med deres mor. Kort inden ferien havde brødrene været involveret i en tragedie, hvor en nær ven døde.

  Udgivelsesår: 2015

  Forlag: Turbine

  Samlet bedømmelse: 7/10

  Sprog: 9/10

  Handling: 6/10

  Underholdningsværdi: 5/10

  Jeg vil gerne lige starte ud med at sige, at der er noget af denne historie, der er gået mig over hovedet. Det er også grunden til at jeg ikke har givet bogen højere karakter

  Bogen handler om de to brødre Mitja og Vladimir, som er blevet udsat for en tragedie. En nær ven er omkommet ved en ulykke. For at komme væk fra det hele så tager Mitja og Vladimir med deres mor på en ferie til en afsides campingplads. Tæt på campingpladsen møder Mitja den mest betagende pige, han nogen sinde har set, men da han prøver at komme i kontakt med hende, så løber hun væk fra ham. Mitja kan dog ikke få hende af hovedet, og begynder med at lede efter hende. Mens Mitja leder efter pigen på stranden ved campingpladsen, så møder Mitja nogle vragdrenge, som han efter noget tid og nogle knubs bliver venner med. Men der er noget mærkelig ved vragdrengene... De vil ikke sige, hvor de kommer fra, hvem deres familie er, og de lever alle ude i en lejr, bygget af vraggods som er skyllet op fra havet. Gennem historien oplever Mitja ting, som han aldrig før har kendt til.

  Grundstødt er en virkelig velskreven bog med malende beskrivelser, som gør bogen interessant at læse. Samtidig kan bogen dog også være forvirrende, da den springer frem og tilbage i tiden, og da den omhandler et emne man skal være lidt forsigtig med, nemlig døden. Jeg synes ikke bogen var direkte spændende, men historiens verden var godt beskrevet, og jeg blev nemt suget ind af de rammende beskrivelser og stemninger. Bogen var dejlig mystisk, og en helt anden slags bog end jeg normalt ville have læst. Alligevel formåede bogen at pirre til min nysgerrighed lige til slut.
  Der er rigtig mange gode ting og sige om bogen, hvor der kun er nogle få negative ting. Alt i alt er det en god bog.

  Jeg vil helt klart anbefale Grundstødt til dem, der er fans af de mere "normale" ungdomsbøger. Altså dem uden magi osv. ^^
  Senest redigeret af Mitter : 21-06-15 kl. 18:08

+ Besvar emne

Hurtigt svar Hurtigt svar

Hvis du allerede er medlem, skal du logge ind ovenfor.

Hvad hedder det brændstof biler almindeligvis kører på?

Emneord for dette emne

Bogmærker

Regler for indlæg

 • Du kan starte nye emner
 • Du kan skrive svar
 • Du kan ikke tilføje vedhæftninger
 • Du kan ikke redigere dine indlæg
 •