Pin It
+ Besvar emne
Viser resultater 1 til 1 af 1

Emne: 14 dage i Austin

 1. #1
  Bogfreak JosephineNV's avatar
  Reg. dato
  Mar 2009
  Sted
  Aarhus
  Alder
  27
  Indlæg
  1.333

  Standard 14 dage i Austin

  14 dage i Austin

  Forfatter: Henriette Vesterbak

  Forfatterens hjemmeside

  Bogen kort fortalt: Heidi får tilbudt sit drømmejob. Personlig Assistent for sit yndlingsband. På prøve i 14 dage. Farvel Daniel og Danmark, hej John og Texas.

  Udgivelsesår: 2015

  Forlag: Turbine

  Serie: Nej

  Samlet bedømmelse: 8/10

  Sprog: 6/10

  Handling: 6/10

  Underholdningsværdi: 8/10

  Heidi er 22. Hun har lige fået en bachelor i psykologi fra Aarhus Universitet, bor sammen med Daniel, hendes kæreste gennem de sidste to år og har en blog, som giver hende både sponsorpenge, lækkert tøj og miljørigtigt make-up der ikke er testet på dyr. Desuden tjekker der 10.000 ind på hendes konto hver måned fra hendes far. Livet er godt. Og nu har hun tilmed fået et job hun slet ikke søgte efter.

  Heidi er vild med bandet South Bane. Gennem tre år har hun set dem 10 gange, og for at holde pause i sit studie søgte hun jobbet som roadie, men får i stedet et tilbud om at være personlig assistent. Det betyder hun skal rejse ved ugens udgang og har en prøvetid i 14 dage. Så betyder det også fastansættelse i et halvt år og en kækkelig løn. Heidi er vild. Også selv om det betyder at forlade sin trygge hverdag.

  Så farvel til Daniel og hej til John, Ben og Mason, de tre udgør bandet South Bane og de er noget af en mundfuld. Er de ikke fulde, så skændes de. Er de ikke for stolte så er de forfængelige og nægter at arbejde videre. Og den værste af dem er John. Smukke John. John der er krævende og ligepå og ærlig. For ikke at nævne kommanderende. Og skøn. Må Heidi overhovedet tænke sådan, når hun har Daniel? Og så allerede inden tredje arbejdsdag. PÅ PRØVE. Hvordan skal det gå?


  14 dage i Austin starter hjemmevant i Aarhus og flytter sig så til stegende Texas. Heidi er forfængelig, kendt på grund af et realityshow og afhængig af likes og kommentarer på hendes forskellige profiler. Hun er super forfængelig, samtidig med hun godt ved hun ser godt ud og også klæder sig efter at være sexet og smuk i sit tøj. Hun er meget bevidst om hvem hun er og hvad hun går ind for. Som at hun er vegetar med veganske tendenser. Kød må gerne være til stede, så længe hun ikke selv skal stå og tilberede det.
  Og jeg kan virkeligt godt lide Heidi. Hun er et helt menneske. Hun har tvivl og tanker, mangler og fejl. Hun har gode sider af sig selv og virkeligt irriterende, Hun er 22 og lige det sted i sit liv hvor man er i den alder. Forfatteren formår virkeligt at skabe et interessant menneske, som forsvinder helt i en altopslugende forelskelse. For når man ser John igennem Heidis øjne så ser man jo hvordan han er, for han har om nogen mange fejl, men også forelskelsen som glatter det hele ud.

  Bogen er en moppedreng på 500+ sider og med en handling på kun 14 dage, og lidt ekstra i starten, så virker det godt nok som mange sider, men det er det ikke. Det er lige præcis det som det skal være. Forfatteren formår at skabe troværdige dage, hvor man følger Heidi fra hun står op til hun går i seng, hvilket fungerer virkeligt godt. Jeg har på intet tidspunkt kedet mig i den her bog.
  Dialogerne er gode, Heidis tanker er gode. Også de dårlige af dem.

  Og så skal erotikken nævnes. Jeg blev lidt overrasket. For den del er der. Først et godt stykke inde i bogen og ret eksplicit og nervepirrende. Jeg havde ikke noget imod det, men det gør at bogen ender i en lidt anden genre end bare ungdomsbog og får aldersgruppen til at stige. Man bliver jo som pige/kvinde lidt selv forelsket i John Munro. Og Ben. Mason er næsten lidt for anstrengende, men det er tre gode fyre og de er virkelige hyggelige det meste af tiden.

  Alt i alt kunne jeg virkeligt godt lide at læse den her bog. Den var virkeligt god. Jeg synes der var nogle få sproglige ting der var irriterende, men det kan også være min kritiske sans der slår igennem. For bogen var gennemført og havde overvejende stærke sider og jeg nød at læse den. Det hele er muligt og karakterne er helstøbte og rigtig lækre mennesker. Det syntes jeg virkeligt imponerede mig. Den erotiske del er nærmest bare et krydderi. Det havde ikke generet mig hvis den ikke var der, men er en ganske god del af bogen.
  Senest redigeret af JosephineNV : 30-09-15 kl. 20:51
  One day, baby, we'll be old
  Oh, baby, we'll be old
  And think of all the stories that we could have told

+ Besvar emne

Hurtigt svar Hurtigt svar

Hvis du allerede er medlem, skal du logge ind ovenfor.

Hvad hedder det brændstof biler almindeligvis kører på?

Emneord for dette emne

Bogmærker

Regler for indlæg

 • Du kan starte nye emner
 • Du kan skrive svar
 • Du kan ikke tilføje vedhæftninger
 • Du kan ikke redigere dine indlæg
 •