Bogen handler om den 16-årige Vemund, som laver mange af de ting, som andre drenge på hans alder gør. Er forelsket, går til fester er sammen med vennerne osv. Men hans og andres liv ændres brat, da de møder den manipolererene Two-Face. Dette er en bog, hvor man virkelig kan mærke, hvor stor en rolle gruppepres kan spille.

Som en hardcore fan af Fantasy genren, så havde jeg ikke kæmpe store forventninger, da jeg læste den her bog. Det havde jeg heller ikke, selvom at emnerne i bogen fangede min interesse. Det endte dog med, at jeg læste bogen uden at ligge den fra mig igen. Jeg var ret vild med den.

Der er ikke meget omkring bogens handling, jeg synes, jeg kan røbe, da det nok ville forringe jeres oplevelse af bogen, når i læser den. Men lad mig sige, at bogen vil holde din interesse fangen, indtil du er færdig. Ligesom den gjorde med mig.
Det er ikke fordi, at bogen er lang. Den er ca. 160 sidder lang, og den er ikke ret svær at læse. Men på de 160 sidder kommer bogen ind på så mange vigtige emner, der har relevans for alle. Kærlighed, racisme, gruppepres osv.

Det har været en rigtig god oplevelse for mig, at læse den her bog, og den har givet stof til eftertanke. Fuck Off/I love You er helt klart en bog, som jeg vil anbefale jer at læse.