Pin It
+ Besvar emne
Viser resultater 1 til 1 af 1

Emne: Et blodigt spil af Camilla Wandahl

 1. #1
  Überoverboggnasker Lil's avatar
  Reg. dato
  May 2007
  Sted
  København!
  Alder
  24
  Indlæg
  500

  Standard Et blodigt spil af Camilla Wandahl

  Et blodigt spil af Camilla Wandahl

  Forfatter: Camilla Wandahl

  Forfatterens hjemmeside

  Bogen kort fortalt: Lasse, Vivi, Mark og Stina er venner. De bryder ind i en kirke om natten og 'Dødespillet' går i gang.

  Udgivelsesår: 2010

  ISBN: 9788763813884

  Forlag: Forum

  Samlet bedømmelse: 6/10

  Sprog: 4/10

  Handling: 4/10

  Underholdningsværdi: 6/10

  Lasse er forelsket i Vivi. Mark, Lasses bedste ven, er forelsket i Stina - Vivis bedste veninde. Mark en dag finder en rollespilsbog på sin storebrors hylde, og de fire venner beslutter sig for at spille det. Spillet handler om hvordan Gregorius har fundet kilden til evigt liv, og den som vinder vil få del i den viden.
  Derfor bryder de ind i en kirke om natten, for at spille. De finder alle et våben, og derfra er det bare at 'slå de andre ihjel'.
  Vivi virker tåbeligt besat af spillet og af vejen til evigt liv, såsom spillet lover. Lasse følger bare med - hvad ellers kan man gøre, når man er så forelsket?
  Men der er noget galt. Vivi skjuler noget, og jo længere ind i spillet de kommer, jo mere mærkeligt opfører Vivi sig. Og alt forsent går det op for Lasse hvad Vivi har i sinde...

  Et blodigt spil har et meget nemt sprog og er skrevet i en stor skriftstørrelse. Jeg vil primært anbefale den til børn fra omkring 10-12 år, alt efter hvor god man er til at læse.
  Gyset er der, og historien er fangende. Den er måske ikke helt dybdegående med karakterene, og jeg savner lidt at få noget mere at vide om hver enkelt person. Man kan mærke at der er langt stor væght på handlingen, og det synes jeg er en skam, når især Vivis karakter er lagt op til at gøre bogen endnu mere spændende, hvis blot der stod noget mere om hende.
  Den ender heller ikke som en 'rigtig gyser' burde, og er netop derfor god til børn eller unge som kan lide lidt gys, men ikke for meget.

  De 129 sider er hurtigt læst, og derfor måske også en smule skuffende kortfortalt bog, hvis du er en lidt "ældre læser".

  Camilla Wandahl er en forholdsvis ung forfatter på blot 23 år, og jeg synes desværre at noget af hendes uerfarenthed viser sig i bogen. Men hun har bl.a. også skrevet:
  • Hjerte i vente
  • Så fandens forelsket


  Og derud over også en masse noveller i både science fiction og fantasy genren.
  Senest redigeret af kathrine : 10-02-12 kl. 08:42
  "Regnvejr: Godt vejr ude til at være inde i."

  I love to die in Copenhagen - my kind of town.

+ Besvar emne

Hurtigt svar Hurtigt svar

Hvis du allerede er medlem, skal du logge ind ovenfor.

Hvad hedder det brændstof biler almindeligvis kører på?

Emneord for dette emne

Bogmærker

Regler for indlæg

 • Du kan starte nye emner
 • Du kan skrive svar
 • Du kan ikke tilføje vedhæftninger
 • Du kan ikke redigere dine indlæg
 •