Pin It
+ Besvar emne
Viser resultater 1 til 1 af 1

Emne: Monster - 11 horror-noveller

 1. #1
  Boggnasker Mekashimo's avatar
  Reg. dato
  Oct 2016
  Sted
  Narnia når jeg er hos min far, Neverland når jeg er hos min mor
  Alder
  17
  Indlæg
  178

  Standard Monster - 11 horror-noveller

  Monster - 11 horror-noveller

  Forfatter: Teddy Vork O.A.

  Bogen kort fortalt: 11 forskellige monstre findes i denne bog. Du kan sidde i sikkerhed derhjemme og læse om dem, uden at være i fare. Eller kan du?

  Udgivelsesår: 2016

  ISBN: 978-8-77-171077-9

  Forlag: Kandor

  Samlet bedømmelse: 8/10

  Sprog: 7/10

  Handling: 9/10

  Underholdningsværdi: 6/10

  En samling af horror-noveller, skrevet af 11 forskellige forfattere. En konkurrence med 42 deltagere, hvor de 11 bedste er blevet udgivet i denne samling.
  I denne bog møder du monstre og uhyrer, du ikke selv kan forestille dig. Monstre man skal frygte, fordi de findes i vores hverdag.

  Tomme kar, af Teddy Vork
  Hans kone Zenia er deprimeret, og har været det i lang tid. På det seneste har hun også fået angst, og alting er blevet lidt værre. Han går og håber på endnu en god periode, så Zenia kan opføre sig som en ordentlig mor over for Lenora, deres lille datter.
  Zenia begynder at opføre sig anderledes. Som om hun ikke helt er sig selv..

  Om blod og blæk, af A. Silverstri
  En fortælling om hans bedstefars mange eventyr, hans liv, hans død, hans manglende arm og hvor den er, og sidst men ikke mindst tatoveringen, der ligner en knude indefra, men ikke er det der minder om.
  En fortælling om hans eventyr gennem verden, med intet andet end hans afdøde bedstefars dagbog som vejleder. En rejse gennem ukendte landte, hvis sprog han ikke snakker eller forstår på nogen måde.
  Tro det eller ej. Det er hans sandhed.

  Fornuftens søvn, af Alice Aagaard
  ‘Er kniven ude, er maren inde. Er kniven inde, er maren ude’.
  En ny sag er dukket op; en mand er død i hans eget hjem. Tilsyneladende har han været alene - han har sågar blokeret døren - men alligevel har store kradsemærker formet sig ned af ofrets mave. Kradsemærker for dybe til at et menneske kunne have lavet dem.

  Vand, af Ditte Kure
  En fangende historie om nuancerne i verden. Da Lærke og hendes tvilling Luna var elleve skete der noget. Luna begyndte at fortælle historier om skyggemanden der besøgte hende om natten. Hendes hår begyndte pludseligt at gro ud hvidt, unaturligt hvidt. Deres mor skriger. ‘Bæst’ siger hun som hun låser Luna inde på loftet.

  Spøgelseshistorier, af Lars Ahn Pedersen
  Du finder dig selv på dit værelse, hvor du prøver at skrive din nye roman. Din nye gyser. Stedet du er, passer sig udmærket, siden det førhen var en galeanstalt. Komisk at du er rejst til den anden ende af landet, og ender endnu engang i nærheden af en galeanstalt. Men du kan kunne komme på en sætning. Om det er en titel, synopsis eller start ved du ikke. ‘Spøgelser er tidsrejsende’.

  Thorolfs saga, af Luna Petersen
  Thorolf bliver myrdet. Hans egen økse sidder stadig i hovedskallen da Gyda finder ham. Hun henter trællene, og hans kiste bliver båret væk. Men én hævner ham, og det eneste der giver mening, er det sidste nogen ønskede.
  ‘Han vil altid sulte, altid længes efter liv, som enhver død gør det.’

  Bølgerne, af Malou Shigebu
  En dag kommer en båd til øen. De har to bure med, som skal hentes på et tidspunkt. I burene for de at vide at der er to dyr. To dyr der ikke siger noget, ikke larmer, ikke skal have mad, ikke have noget overhovedet. Det giver ikke mening, men det behøver det heller ikke; de skal bare stå der indtil de bliver hentet.
  Arvid kigger i burene.
  De er tomme.

  Fucking lykkelige slutninger, af Martin Schjönning
  Tingen i Reimers mave vil skrive. Den vil intet andet. Den vil sprede benene på computeren og sprøjte sæd af ord ud over den. Den er ligeglad med at det ødelægger Reimers liv, ligeglad med at det ødelægger hans forhold til hans kone, ligeglad med at hans børn er bange for ham og at han nu er arbejdsløs. Den vil bare skrive. Skrive, skrive, skrive.

  Almas minde, af Mikkel Harris Carlsen
  Hr. Schmidt er den eneste arving til hans tantes ejendele. Ikke at der er mange af dem, men et lille afsides hus havde hun. Hr. Schmidt rejser ned til den lille forladte by hvor hun boede, og kommer som den eneste udover Borgmesteren, som han bliver kaldt. Da den er slut tager han hjem i hendes hus. Han gennemgår langsomt hele huset; pånær kælderen. Den er låst. Og når han først får den op, ønskede han at det ikke havde lykkedes.

  Interiør i spundet silke, af Morten Carlsen
  Kenneth er hjemmehjælper i sommerferien - et eller andet skal den jo bruges på. Den første på hans rute er Kirstine Andersen. Da han ankommer er hun endnu ikke stået op. Han låser selv op, og kommer ind i et kæmpe rod. Lejligheden lugter af alkohol, gulvet er fedtet af selv samme og Kirstine sover stadig tungt.
  Da hun vågner, viser hun Kenneth lejligheden hemmelighed.

  At slå rødder, af Nikolaj Johansen
  Træet ude foran vinduet er stort. Større end det burde være. Det har været der længe; alt for længe. Men hvor længe? 20 år? 50? 100?
  Det har haft lang tid til at slå rødder. Stærke rødder, stærkere end fliserne, stærkere end huset, stærkere end selv far.
  Man er aldrig sikker, når træet er udenfor. Ikke engang i kælderen, der er sikker som en bunker. Der er revner i kælderen, og det er nok. Så kan træet komme ind.
  Senest redigeret af Boris : 07-02-17 kl. 18:27
  Tell me the story about how the sun
  loved the moon so much
  he died every night to let her breath

+ Besvar emne

Hurtigt svar Hurtigt svar

Hvis du allerede er medlem, skal du logge ind ovenfor.

Hvad hedder det brændstof biler almindeligvis kører på?

Emneord for dette emne

Bogmærker

Regler for indlæg

 • Du kan starte nye emner
 • Du kan skrive svar
 • Du kan ikke tilføje vedhæftninger
 • Du kan ikke redigere dine indlæg
 •