Pin It
+ Besvar emne
Viser resultater 1 til 2 af 2

Emne: Velkommen til dybet af flere forfattere

 1. #1
  Overboggnasker Elk's avatar
  Reg. dato
  Jun 2010
  Sted
  O'nse
  Alder
  24
  Indlæg
  390

  Standard Velkommen til dybet af flere forfattere

  Velkommen til dybet af flere forfattere

  Forfatter: Redaktør Mathias Clasen. Flere forfattere.

  Bogen kort fortalt: En novelleantologi præsenterer her 13 af de bedste danske bud på horrornoveller, efterfulgt af en artikel om horror som genre.

  Udgivelsesår: 2011

  ISBN: 978-87-588-0895-6

  Forlag: Tellerup

  Samlet bedømmelse: 7/10

  Sprog: 7/10

  Handling: 6/10

  Underholdningsværdi: 6/10

  Forlaget Tellerup har i samarbejde med en række amatør og professionelle forfattere udgivet en horror-novelle samling. Udbuddet af forskellige slags horror-noveller er bredt i denne samling, men de har én ting til fælles, de vil dig alle det værste! Nogle af novellerne er mere uhyggelige end andre, og uhyggelige på en anden måde men der er et godt gys for alle i denne bog. Novellerne er blevet sendt ind via forskellige bog-sider på nettet, og vi fra boggnasker.dk har vores helt egne Michael Kamp og Esther Rützou med, hvor sidstnævnte har skrevet en novelle om manges værste mareridt, EDDERKOPPER!

  Jeg vil anbefale denne bog specielt til dig som hidtil ikke har læst meget horror. Bogen indeholder en varieret vifte af noveller som vil hjælpe dig til at finde lige præcis din type horror. Bogen indeholder også et lille forfatter portræt, hvad forfatteren laver, læser og hvad han/hun blev inspireret af. Bogen indeholder også en "kort guide til horror" som er ganske nyttig men dog indforstået og alt for lang, i hvert fald for en som mig der ikke kender meget til genren og hellere vil læse en uhyggelig novelle end en 26 siders historsik udsnit og fortolkning af horror-genren.

  Noveller i denne antologi der specielt fik hårene til at rejse sig i nakken på mig er: Gamle minder af Michael B. Hansen, Langt ude i skoven af Lars Ahn Pedersen, Mærket af Nicole Boyle Rødtness, Anonymt bidrag af Martin Schjönning og Isolde af Teddy Vork.

  Komplet liste over forfattere i denne novelle-samling: Mathias Clasen, Nick Clausen, Henrik Einspor, Michael B. Hansen Nikolaj Højberg, Sonja Kjeldsmark, Pia Valentin Lorentzen, Lars Ahn Pedersen, Esthe Rützou, Nicole Boyle Rødtnes, Martin Schjönning, Freddy E. Silva, Thomas Strømsholt, Teddy Vork og Michael Kamp.

  - Elk

  Powered by Riidr e-bøger | Mere om 'Velkommen til dybet - 13 gyserhistorier' som e-bog

  Senest redigeret af Boris : 23-09-13 kl. 20:00

 2. #2
  Boggnasker Martin's avatar
  Reg. dato
  May 2009
  Sted
  Gladsaxe
  Indlæg
  232

  Standard

  Her er lidt for enhver smag, og det er i den forstand en rigtigt god novellesamling. Mange af historierne er meget forskellige, så man skal ikke forvente at kunne lide dem alle.
  Men netop derfor er bogen god da den vil kunne tilbyde noget til meget forskellige mennesker.
  Hvad var jeres favorit(ter)?

+ Besvar emne

Hurtigt svar Hurtigt svar

Hvis du allerede er medlem, skal du logge ind ovenfor.

Hvad hedder det brændstof biler almindeligvis kører på?

Emneord for dette emne

Bogmærker

Regler for indlæg

 • Du kan starte nye emner
 • Du kan skrive svar
 • Du kan ikke tilføje vedhæftninger
 • Du kan ikke redigere dine indlæg
 •