Pin It
+ Besvar emne
Viser resultater 1 til 3 af 3

Emne: Kapitel 8 – Forældreløs. (Håber virkelig at I kan hjælpe mig lidt :) )

 1. #1

  Red face Kapitel 8 – Forældreløs. (Håber virkelig at I kan hjælpe mig lidt :) )

  (Beklager fejlene og manglende indryk, men det bliver rettet senere.)


  Kapitel 8 – Forældreløs.  Det var tre dage siden at Will og Alex var taget af sted, og jeg havde endnu ikke hørt noget fra dem. Jeg prøvede at lade vær med at være for bekymret, men det var svært.
  Inden de var taget af sted, havde Will hjulpet mig med at pakket alle mine ting og tøj ned i flyttekasser. Hvis det havde stået til Alex, havde jeg slet ikke været i nærheden af det hus igen, men jeg havde stædigt afvist hendes fine forslag om at købe nye ting og tøj til mig. Selv blandt Dakotas ting havde jeg fundet nogle ting som jeg ikke nænnede at smide ud.
  Det havde været hårdt for mig at vende tilbage, men jeg havde været nødt til at se min frygt i øjne. Peter havde også tilbud at hjælpe med at flytte mine møbler og kasserne fra mit gamle værelse, men jeg havde ikke været meget for at lade ham komme ind i huset. På daværende tidspunkt havde det jo (trods alt) stadigvæk mit hjem.
  Alle i byen havde læst om min familie i avisen, men heldigvis havde der ikke stået nogen navne.
  ”Nu hvor du er kommet af med de gamle,” mumlede Jessica ved siden af mig. ”Hvor meget arver du så egentlig?”
  Hendes stemme var modbydelig kold og hendes ondskabsfulde smil gav mig altid myrekryb, og jeg havde en vis mistanke om at hun godt vidste det.
  Bare tre små dage sammen med Jessica, havde følt som en hel uge, og jeg var så tæt på at rive hovedet af hende – Bogstaveligt talt, og jeg var tydeligvis ikke den eneste. Selv Peter var ved at være træt af hende, og han var tålmodigheden selv.
  Hvis jeg havde vist at min familie skulle være længere væk end én dag, havde jeg tigget og bedt Alex om at hun skulle efterlade hos Eleanor og André.
  Ingen af os måtte forlade huset, hvilket var slemt nok i sig selv. Jessica og Peter var som dyr, når blodet omsider kom på bordet. Inden hun havde opgivet, havde Jessica flere gange prøvet at få noget mad i mig, men jeg nægtede hver gang.
  For selvom jeg var så sulten, og blodet var fristende, ville jeg ikke så meget som røre det. Blodet kom fra Alex og Wills lager som befandt sig nede i kælderen.
  Will havde efterladt mig en tyk bog på nogle tusindsider om vampyrerne historie og hvad det ville sige at være en vampyr.
  Det var faktisk ikke så kedelige ting som befandt sig i den bog, jeg var nået til at afsnit om hvordan man dræbte en vampyr.
  Jessica pustede til min bog, så siderne fløj lidt op, og jeg sukkede dybt. ”Har du ikke noget bedre at lave end at ligge der og flyde?”
  Helt uden at ligge mærke til hvor graven jeg lød, rystede hun lidt på hovedet og pustede videre.
  ”Jessica!” sagde jeg højt, og endelig stoppede hun. ”Stop så.”
  ”Hvad? Jeg har vel også lov til at være her.” Hun satte sig op og så mindre surt på mig, da Peter nærmest kom løbende ned af trappen. Han havde været inde på Will kontor og tjekket alle hans bøger ud, Peter havde sikkert aldrig set sådan en stor bogsamling før.
  ”Hvorfor er det lige at I to bare ikke kan ens?”
  Vi svarede ham ikke, men vidste godt at han var ved at være godt træt af at på vores mundhuggeri som var begyndt at tage overhånd. Vi trængte alle til at komme ud og væk fra hinanden.
  Jessica rejste sig helt og følges med sin bror ovenpå igen. Jeg åndende lettet op, endelig lod de mig være lidt alene.
  Jeg var så træt af dem, og jeg savnede faktisk at snakke lidt Bea. Jeg havde kun snakket med hende én gang efter jeg var flyttet ind, og det havde føltes så godt at snakke med hende. Jeg vidste at hun lyttet til hvert et ord af det som jeg sagde og rent faktisk gav sig selv tid til at tænke over dem.
  Jeg endnu ikke brudt nogen regler, for selvom Bea var en af de få som faktisk vidste hvad der var sket med mig og min familie, så anede hun ikke hvad jeg var. Og sådan skulle det blive ved med. Det ville være for farligt for os begge, hvis hun vidste for meget.
  Jeg lagde bogen fra mig, og med vampyrfart stod jeg foran døren, da der pludselig ét bank.
  ”Kan I hører det?” spurgte jeg næsten fortryllet, uden at tage øjne fra døren. ”Hvad er det for en lyd?” spurgte jeg lidt efter og lyttede.
  Lyden af hjerter der bankede gav genlyd i det fjerne.
  ”Maggie, lad vær med at låse op!” lød det fra Jessica, hvilket bare gjorde mig trodsig. Vel vidende om at hun ville blive sur, åbnede jeg døren, og så Freddie stå med en buket billige blomster. ”Hej,” sagde jeg overrasket. ”Kom ind.”
  Det var første gang jeg rigtigt hørte lyden af et bankende hjerte. Jeg lagde hovedet på skrå.
  ”Jeg ville bare se hvordan du havde det,” mumlede han og rakte mig nervøst blomsterne. ”Så hvordan har du det?”

  - Hvad synes I om historien indtil videre?

 2. #2
  Überoverboggnasker Fanta's avatar
  Reg. dato
  Apr 2013
  Sted
  I en dåse med Fanta i
  Indlæg
  663

  Standard

  Det ser rigtig godt ud. Jeg kan sagtens genkende hovedpersonens følelser
  Stille!! Jeg læser

  "En læser lever tusind liv, før han dør. Den, der aldrig læser lever kun ét."
  Jojen Reed

 3. #3

  Standard

  Citer Oprindeligt indsendt af Fanta Se indlæg
  Det ser rigtig godt ud. Jeg kan sagtens genkende hovedpersonens følelser
  Det er jeg virkelig glad for :-)

+ Besvar emne

Hurtigt svar Hurtigt svar

Hvis du allerede er medlem, skal du logge ind ovenfor.

Hvad hedder det brændstof biler almindeligvis kører på?

Bogmærker

Regler for indlæg

 • Du kan starte nye emner
 • Du kan skrive svar
 • Du kan ikke tilføje vedhæftninger
 • Du kan ikke redigere dine indlæg
 •