Pin It
+ Besvar emne
Side 1 af 4 1 2 3 ... SidsteSidste
Viser resultater 1 til 15 af 49

Emne: Hvad skriver I på lige nu?

 1. #1

  Lightbulb Hvad skriver I på lige nu?

  Hejsa,
  Jeg synes det kunne være sjovt at høre, hvilke historier, store som små, vi alle sammen arbejder på lige nu. Eller dem, vi er gået i stå med. Jeg går i stå med 95% af mine historier vil jeg tro, lol.
  Så lige meget om du skriver en historie for første eller hundredende gang, så præsenter den her. Så kan vi jo muligvis inspirere hinanden og give hjælp.

  Den seneste historie jeg begyndte på, er inspireret af havfruerne fra Pirates of the Caribbean 4. Så jeg er ved at opbygge en verden under vandet med de her barske havfruer og havmænd... Hovedpersonen er en slags prinsesse, og handlingen kommer til at handle om, at hun og hendes venner optrævler et komplot mod kongeriget.

  Her er et stykke af det, jeg har skrevet indtil videre, kommentér gerne:

  Zishka var en af kongerigets skjoldmøer, en af kong Orkhas mange døtre, hvis opgave det var at føre an i kampen for at forsvare kongeriget mod udefrakommende trusler, hvoraf den største var de nye menneskebosættelser over havet. Zishka var ikke sikker på, om hun svagt kunne huske da menneskerne kom, eller om hun bare havde hørt historier om det som barn, men en ting var sikker: hun hadede disse væsener som pesten. Hun var 94 år nu, hvad der ville svare til en 16-17 år for dig og mig.

  Hendes hår var langt og grønt og bølgede ud og ind i vandet omkring hende. Hendes hud var bleg og kold, og så klar og glat som is. Hendes øjne var store og sorte og hendes læber var mørkerøde og bløde. Når hun smilede, kunne man se et glimt af hendes spidse tænder. Hendes overkrop var som et menneskes og hendes påklædning var et kraftigt brystbånd af hajskind.

 2. #2
  Bogfreak July's avatar
  Reg. dato
  Mar 2010
  Sted
  I en lejlighed
  Alder
  22
  Indlæg
  1.214

  Standard

  De havfruer inspirerede også mig! :O Begyndte dog ikke på noget med dem, men altså... Well, jeg er i gang med en og har en anden i tankerne. Hvis man da overhovedet kan sige jeg er igang med den første, er gået lidt i stå. Så er der kidt fanfiction jeg startede på for nylig - hader mig selv for det.

  Den første foregår i steampunk-agtig verden. Teknologi er nutidigt, men slaver er en normal del af hverdagen og landet styres af en kongeslægt. Historien handler om at slaverne gør oprør mod det meget kontrolerede styre - der er nogle Stasi-agtige typer - og selvfølgelig a være slaver. I slave oprøret medvirker dog ikke kun slaver, hovedpersonerne er: en adelig pige der er gode venner med sin slave og bliver en del af oprøret, en slave dreng der er flygtet, og en pige i det nederste (frie) samfundslag.

  Det andet kommer fra en noveller jeg skrev til skolen på et tidspunkt. Jeg overvejer at udvide universet ved at lade hovedpersonen i novellen være voksen i den nye idé. Med en anden hovedperson. Novellen handler om en pige der bliver elev hos en heks og møder de andre elever. Det nye ville/vil handle om hendes lærlinge.

  Og fanfiction'en er en Harry Potter en og en Avatar: The last airbender en.... ^^
  Are you capable of being good for something?
  I have the vague ambition to be.
  You don’t believe in anything.
  I believe in you.

 3. #3
  Bogtitan KisaSohma's avatar
  Reg. dato
  Aug 2009
  Sted
  Nordsjælland... Toppen af poppen.
  Alder
  21
  Indlæg
  5.902

  Standard

  Jeg skriver på Everto, noget af første udkast er ude her, og så er jeg igang med en novelle om en pige, der bliver efterladt af en anden, der begår selvmord.
  Amie kiggede indgående på Lawrence ansigt, og prøvede at finde ud af hvad der foregik inde i hans hoved. Til sidst trak han på skuldrene og lod sin bazooka glide ned. Klar til brug.
  “Har du nu også fået sådan en?” Lawrence smilede bittert. “Lad os komme i gang Amie!” Han stillede sig parat.
  “Vent lige Lawrence!” Afværgende lod han bazookaen falde løst ned og løftede hænderne op foran hovedet.
  “Jeg… Jeg tror at jeg elsker dig…”


  Jeg er klogest i regnvejr. (y)

 4. #4
  Bogfantast Sidsel's avatar
  Reg. dato
  Aug 2007
  Sted
  Børkop
  Alder
  23
  Indlæg
  1.785

  Standard

  Lige for tiden skriver jeg ikke så meget. Jeg er gået i stå med alle mine historier, men får i stedet skrevet i diverse rollespil rundt omkring. Ét af dem er det herlige rollespil JMNS, som jeg spiller med @Xazal , og vi leget lidt med tanken om at skrive det om til en bog på et tidspunkt. Det håber jeg, at vi gør

  Ellers prøver jeg da at få skrevet på en historie om nogle vidt forskellige mennesker, som bliver forvandlet til en slags engle. Jeg har planlagt meget af, hvad der skal ske, men har i lang tid haft problemer med at få den begyndt på den rigtige måde. Nu er jeg endelig kommet i gang med første kapitel, lol! xD

  Til ShieldMaidens historie: Jeg synes, du skriver rigtig godt, og det lyder til at blive en spændende historie - lidt "nu skal jeg fortælle dig et eventyr"-agtigt :D
  You needn't die happy when your day comes, but you must die satisfied, for you have lived your life from beginning to end and ka is always served.
  - Stephen King, The Dark Tower

 5. #5
  Bogfantast Sakura-Chan's avatar
  Reg. dato
  Jul 2009
  Sted
  Jyde-Vejle
  Alder
  23
  Indlæg
  1.797

  Standard

  Ligesom Kisa skriver jeg på Everto, som er vores fælles historie! Jeg kan stadig ikke komme mig over at vi har afsluttet første udkast...O: Så skal vi til rette arbejdet, Kis-pus XD

  Nå, men individuelt går jeg med en del idéer i min lille idé bog. Jeg har en om nogle igler som folk tager med sig ud fra regnskoven, og så ikke er så rare. De formerer sig gennem folks blod og kravler så ud gennem næsen på dem om natte...

  Så har jeg lidt hyggeskrivning om en mand der opfinder et meget livagtigt spil. Den historie er primært til for at jeg kan skrive præcis den scene jeg har lyst til, ligegyldigt hvor underlig den så er, så kan jeg bare skrive den ind der, fordi alt kan passe. Det er meget hygsomt :D
  My lifestory is the story of everyone I've ever met - Extremly Loud and Incredibly Close - Jonathan Safran Foer

  Læser nu: Dreaming, A very short introduction - J. Allan Hobson

 6. #6
  Bogfanatiker Kalimuna's avatar
  Reg. dato
  Mar 2010
  Sted
  Birkerød i hverdagen, amager i (nogle)weekender
  Alder
  26
  Indlæg
  991

  Standard

  Jeg er ved at skrive en novelle om et karneval, Hvor en pige møder en mystisk fyr, som er tæt på at slå hende ihjel... meget kort fortalt...
  Jeg er en nørd; jeg går meget op i bøger. Hvad gør dig til en nørd?
  Jeg er ikke en nørd!!
  Åh jo du er, du ved det bare ikke selv.

 7. #7
  Bogfreak July's avatar
  Reg. dato
  Mar 2010
  Sted
  I en lejlighed
  Alder
  22
  Indlæg
  1.214

  Standard

  Jeg glemte en... endnu en idé ligger i mit baghoved. Jeg har et oplæg og starten af en tidslinje, men jeg ved ikke helt hvad plottet skal være.... Det må folk gerne komme med idéer til hvis nogen falder dem ind ^^
  Oplæg:
  Jeg er prinsessen. Hende der skal reddes fra noget stortondt noget af en prins, fordi hun ikke selv kan forsvare sig, ifølgeeventyrerne. I virkeligheden er jeg hende der skal gøres så attraktiv som muligover for konger og prinser i andre lande – jeg er det stump reb man bruger tilat binde riger sammen med. Jeg har hørt at mange piger ofte drømmer om at væreprinsessen i en af disse eventyr. Jeg fatter ikke hvorfor, jeg synes at de allesammen virker som nogle åndsvage piger, der ikke kan andet end at vræle omhjælp og så være smuk. Sådan vil jegikke være. Jeg ønskede aldrig at være født i et slot af en dronning, at have enkrone på hovedet til formelle lejligheder eller at ironisk nok have det herbølgede gyldenblonde prinsesse hår. Måske hvis jeg havde været født som dreng,ville det hele ikke have været så slemt. Så ville jeg have lov til at morermig. Selvom det nok stadigt ville være svært at snige mig ud af slottet og nedi byen. Men jeg er ingen dreng, så disse tanker er nytteløse. Idéen kom til migfor et par måneder siden, da jeg skulle være model for min to år yngrelillebrors nye tøj, som han skulle have til sin fødselsdag – ikke at han ofredetøjet mere end et enkelt blik. Jeg lignede en dreng. Hvis jeg havde sat mit hårop under en hat eller hue ville ingen have kunnet regne det ud. Hvis jeg nuklippede det… Hvilke muligheder bredte sig der ikke ud for mine fødder! Minplan var simpel, jeg havde allerede snuppet et af min lillebrors slidtehverdags sæt. Jeg stod foran spejlet og kiggede på mine lange gyldne lokker,der faldt ned på gulvet en for én som jeg klippede dem af. Nu gik det løs.
  Are you capable of being good for something?
  I have the vague ambition to be.
  You don’t believe in anything.
  I believe in you.

 8. #8
  Bogdværg TirrinjaAyzariihn's avatar
  Reg. dato
  Dec 2010
  Sted
  Aarhus
  Alder
  23
  Indlæg
  23

  Standard

  Lige i øjeblikket er jeg i gang med tre historier. Den ældste af dem hedder indtil videre bare Vehene og starten af den er på Boggnasker, den handler om nogle vampyrlignende væsener, der bliver angrebet af nogle andre væsener og næsten udryddet, og om hvordan en af dem, efter at hun er blevet genfødt 500 år senere prøver at redde dem.
  Den næstældste, som i øjeblikket bare hedder Paralleller handler om en datter af et menneske og en Magiker, der altid har boet i vores verden, men da hendes far (Magikeren) dør tager hun og hendes mor (mennesket) til den parallelle verden til hans begravelse, under hendes ophold i den verden bliver hendes mor kidnappet og hun bliver involveret i en ældgammel krig, hvor hun finder ud af at hendes far var meget højtrangerende på den ene af de to sider i krigen og at hun i virkeligheden er en Engel fordi hendes far bragte hende tilbage til livet efter at han ved et uheld kom til at slå hende ihjel. Her er et udsnit ved farens begravelse:
  Da min mor og jeg endelig rejste os og kom op til den åbne kiste, trådte alle de andre et halvt skridt tilbage, som for at give os noget mere plads. Jeg så ned i kisten, han så ud som jeg huskede ham: Kort gyldenblondt hår, øjnene kunne jeg ikke se farven på, men han lignede helt klart den mand jeg som fireårig kaldte ”far”. Hvis man så bort fra at han var hvid som et lagen, så lignede det næsten at han bare sov, men hans hudfarve skreg DØD så kraftigt at man ikke ku
  nne være i tvivl og det var først på det tidspunkt at det virkelig gik op for mig at han var død. Jeg var faderløs. Tårerne begyndte at løbe hurtigere ned ad mine kinder og jeg begyndte at hulke.

  “Farvel, far.” hviskede jeg og lagde en hvid rose ved siden af hans hoved. Min mor knugede min hånd mens hun hviskede næsten uhørligt og lagde også en rose ned til ham. Hun trak mig ind til hende og begyndte at græde hjerteskærende, Methendt kom hen til os og hjalp min mor ned på plads igen. Kort efter stod alle ved deres pladser, min far blev sunket i jorden mens alle de andre sang en sang på et smukt, fremmed sprog. Afslutningen af sangen markeredes af det bump kisten lavede da den ramte bunden af graven.

  Den tredje og nyeste handler om en ung pige, som var Kriger for Gargail-ordenen, men er flygtet og skifter til Garnim-ordenens side (de er Gargail-ordenens fjender), den handler om hvordan hun tilpasser sig livet i hendes nye Orden og med hendes nye hold og om hvordan hun hele tiden må skjule for de fleste hvor hun i virkeligheden kommer fra.

 9. #9

  Standard

  Wow, TirrinjaAyzariihn, jeg synes alle tre historier lyder rigtig spændende! Hvor får du ideerne fra??
  "All we have to decide is what to do with the time, that is given to us." ~ Gandalf i Ringenes Herre

  Find mig på: Goodreads --- Instagram
  Besøg min bogblog So Many Books

 10. #10
  Bogdværg Sin's avatar
  Reg. dato
  May 2011
  Sted
  skanderborg
  Alder
  24
  Indlæg
  25

  Standard

  wow folk er igang med meget :D
  Er selv igang med en historie, Som handler om en pige, der kan se hvornår andre mennesker skal dø.(kort fortalt). Er pt. oppe på en 98 sider... vil egentlig godt snart være færdig med den, haha.

 11. #11
  Bogfreak JosephineNV's avatar
  Reg. dato
  Mar 2009
  Sted
  Aarhus
  Alder
  26
  Indlæg
  1.333

  Standard

  Det er et sjovt spørgsmål. Og måske en lille smule at dele lidt ud af sin sjæl! Haha. Her kommer mit bud hvad jeg har gang (og helt ærligt mine titler er af helvede til og står til ændring):

  Ilias historie: Plain unges verden historie og jeg er faktisk ret glad for den. Cecilia og Isak har været naboet hele deres liv og Cecilia kan ikke helt finde ud af hvad der foregår. Haha. Men Isak bliver kærester med Marlene og Cecilia bliver ved med at leve :D

  Forsøg 2: (som faktisk ikke betyder noget - men jeg ved ikke hvad den skal hedde endnu) Handler om Rina som prøver at fryse sig ihjel på en bænk i Vejen. Grunden dertil at hun er tilbage hvor hun startede. Rina tror at hun i to år har flakket rundt med Lukas, fordi de er på flugt fra nogle genmanipulerede psykopater som vil have Lukas tilbage eller bare så ham ihjel. Rinas egen familie er blevet slået ihjel af dem og Lukas er hendes livline. Imidlertid er intet af det sket, for hun har aldrig mødt Lukas i Vejen. Forvirret? Det er enkelt nok inde i mit hoved.

  Superhelten: (Som ikke så meget handler om selve Superhelten længere) Sofie bor i Købing, hun har bejlere er næsten meldt ind i Husmoderforeningen og parat til at få børn. Ifølge alle andre. Men Sofie har fået griller i hovedet og der må være mere i livet end det.

  Kom Kom Kom: Er et teaterstykke som jeg arbejder på. Hovedsagligt handler det om Victor der slår sin ekskæreste ihjel, parterer hende, smider hende ud vinduet og går ud med hendes bedsteveninde. Plus kaniner.

  Og så har jeg nogle spøgelser i baggrunden som er meget pressende og gerne vil fortælles, men jeg er bare ikke klar over hvordan.
  One day, baby, we'll be old
  Oh, baby, we'll be old
  And think of all the stories that we could have told

 12. #12
  Boggnasker Niklasir's avatar
  Reg. dato
  Jun 2011
  Sted
  Odense
  Alder
  28
  Indlæg
  146

  Standard

  Juli: Din historie får mig til at tænke på Mulan^^

  Selv er jeg kun for alvor begyndt på én historie, som jeg stadig arbejder på. Det er ikke længere så praktisk orienteret, men jeg tænker jævnligt over indholdet i den, og hvordan den skal udvikle sig. Det er ikke nogen helt almindelig historie, da jeg ikke har planer om at følge den typiske opbygning af en historie. Den skal mere være en serie tilfældigheder, der til sammen er med til at danne rammen om to drenges liv. Disse to drenge er opvokset i et kloster, da deres forældre ikke havde råd til at opfostre dem, hvilket ikke er usædvanligt i det land, hvor de bor. Klosterlivet keder dem imidlertid, og da der udbryder krig i landet og klosteret ødelægges, er det ikke helt uden begejstring og spænding at drengene bevæger sig videre ud i den verden, de blev beskyttet fra i klosteret. I deres opvækst har de kun fået indsigt i de ting, som klosterets leder fandt opbyggende, hvorfor de ikke ved særlig meget om den verden, de pludselig er en del af. Det giver mig en glimrende lejlighed til at uddybende at beskrive den verden, hvor jeg lader handlingen udspille sig. Desværre er jeg ikke kommet særlig langt. Ikke engang til krigens udbrud.
  Jeg gider slet ikke. Jeg gider ikke ride, det er for stærk en bevægelse; jeg gider ikke gå, det er for anstrengende; jeg gider ikke lægge mig ned, thi enten skulle jeg blive liggende, og det gider jeg ikke, eller jeg skulle rejse mig op igen, og det gider jeg heller ikke. Summa Summarum: jeg gider slet ikke.
  - Søren Kierkegaard

 13. #13
  Bogfreak JosephineNV's avatar
  Reg. dato
  Mar 2009
  Sted
  Aarhus
  Alder
  26
  Indlæg
  1.333

  Standard

  Niklasir: Det lyder som en spændende opbygning? Hvordan gør du det?
  One day, baby, we'll be old
  Oh, baby, we'll be old
  And think of all the stories that we could have told

 14. #14
  Boggnasker Niklasir's avatar
  Reg. dato
  Jun 2011
  Sted
  Odense
  Alder
  28
  Indlæg
  146

  Standard

  Josefine: Jeg vil gerne svare dig, men jeg er ikke helt sikker på, hvad du sigter til. Kan du ikke uddybe det?
  Jeg gider slet ikke. Jeg gider ikke ride, det er for stærk en bevægelse; jeg gider ikke gå, det er for anstrengende; jeg gider ikke lægge mig ned, thi enten skulle jeg blive liggende, og det gider jeg ikke, eller jeg skulle rejse mig op igen, og det gider jeg heller ikke. Summa Summarum: jeg gider slet ikke.
  - Søren Kierkegaard

 15. #15
  Bogfreak JosephineNV's avatar
  Reg. dato
  Mar 2009
  Sted
  Aarhus
  Alder
  26
  Indlæg
  1.333

  Standard

  Niklasir: Altså når du siger opbygningen er speciel pirrer du ganske simpelt min nysgerrighed. Jeg er en... ivrig læser. skal vi sige det såan og jeg elsker når plot eller opbygning rent faktisk overrasker mig og selvom du måske finder mine tekster trivielle, (hvilket nogen helt sikkert er ) så har jeg helt droppet dem som plotmæssigt bare er lige til at kaste op over.

  Desuden lyder din historie ret god. (Selv er jeg ikke god til at få mine egne tekster til at lyde attraktive når jeg forklarer det) Og det med den anormale opbygning er bare min nysgerrighed der blev tændt. Så hvis du ikke vil ud med hemmeligheden... :D
  One day, baby, we'll be old
  Oh, baby, we'll be old
  And think of all the stories that we could have told

+ Besvar emne
Side 1 af 4 1 2 3 ... SidsteSidste

Hurtigt svar Hurtigt svar

Hvis du allerede er medlem, skal du logge ind ovenfor.

Hvad hedder det brændstof biler almindeligvis kører på?

Emneord for dette emne

Bogmærker

Regler for indlæg

 • Du kan starte nye emner
 • Du kan skrive svar
 • Du kan ikke tilføje vedhæftninger
 • Du kan ikke redigere dine indlæg
 •