Med sine tre brødre er Lille Pil, eller Pavlina som hun egentlig hedder, omringet af mænd. 'Ikke ondskabsfulde mænd, bare grove i filten' som hun selv forklarer det. Og som den mindste er det svært at klare de mange brydekampe hjemme ved dem, hvilket betyder at Pil ender med alle pligterne. Men så beslutter hun sig for at noget skal laves om; hun vil gå til boksning.
Først griner træneren af hende, men så opdagede han hvilken slags pige Pil var. Pil blev stærkere og stærkere, og med sin sikre venstre hånd vandt hun oftere og oftere over hendes brødre, hvilket resulterede i mindre pligter, og dermed mere tid til at træne, hvilket betød endnu flere sejre for Lille Pil.

Virkelig god børnebog om Lille Pils viljestyrke, og følelsen af at være den mindste.
Jeg synes at Lille Pil virker som en rigtig god rollemodel, da hendes råstyrke er en inspiration, og fordi hun ikke giver op; ikke da hendes brødre griner af hendes ønske om at bokse, ikke da hendes træner griner - intet kan stoppe Lille Pil.

Jeg synes den er meget velskrevet, og karakterene har alle deres egne kendetegn; noget har en rigtig god effekt på opbygningen af verdenen historien foregår i.

Anmeldereksemplar modtaget af forlaget Vild Maskine.