Om bogen
Den bortløbne teenager Michelle rejser sammen med sin lejetøjsrobot gennem USA, men det er ikke verden, som vi kender den. Det er et højteknologisk samfund i forfald, hvor man kan se resterne fra en stor krig, da landskabet er fyldt med efterladte og ødelagte kæmpe kampdroner. Der er ikke nogen voksne, der kan hjælpe hende, da dem der stadig er bevidste, vil sende hende hjem. Så er der de ubevidste, som Michelle for det meste prøver at undgå eller ignorer. De har mistet dem selv til deres små verdener i "Sentre" hjelmene, og vandrer hvileløst rundt, indtil de falder om. I løbet af rejsen får vi langsomt mere at vide om Michelles fortid og verdens tilstand. Hele Michelles rejse vises med smukke illustrationer, som giver liv til historien.

Min mening
Jeg ELSKER dystopiske bøger, hvilket var derfor, at jeg begyndte at læse denne bog. I starten var jeg meget opslugt af bogen, som jeg altid er, når jeg bliver introduceret til en verden, der ikke er min egen. Man får ikke meget information til at starte med, og det var en lyst efter at kende Michelles verden, der fik mig til at læse videre. Nu hvor jeg har læst bogen, må jeg så erkende, at jeg stadig ikke kender den. Jeg ved mere, end da ja startede, men jeg ved slet ikke nok! Der blev næsten ikke svaret på nogle af mine spørgsmål, og nu føler jeg mig slemt skuffet. Det er virkelig ærgerligt, for ud fra den smule vi ser i bogen, så er der virkelig mange seje ting, som kan uddybes.
Hvad der redder bogen, er de smukke og detaljerede illustrationer! Illustrationerne bringer liv til de ting, som Michelle oplever på sin rejse. De bygger verden op, så man bliver interesseret i bogen igen. Illustrationerne er nok det vigtigste i bogen, hvor den skrevne historie er sekundær.

Jeg kan kun anbefale bogen til dem, som godt kunne tænke sig at se en spændende dystopisk verden illustreret.