Saga er taget til planten Karmenia sammen med sin mormor og en udsending fra forbundet for at konfrontere fyrst Almaz som har belejret Sagas hjemplanet Hvidøy og slået hendes far ihjel. Men fyrst Almaz har helt andre og meget mere brutale planer, han dræber forbundets udsendte og Sagas mormor. Saga selv overlever hun ved nød og næppe ved at flygte fra stedet.På sin flugt får hun hjælp og information af forskellige personer der er imod fyrsten, men hendes ide om at slippe væk og advare forbundet endnu en gang, går ikke helt som planlagt. Hun møder fyrst Almaz søn Illarion, som vil gå imod sin far og hans planer. Sammen sætter de alt ind på at flygte
Det bliver en vild og voldsom flugt og det viser sig der er en del flere ubekendte i sagen og at der er mange der har meninger om Karmenia fremtid.


Lykkes deres flugt og kan de nå at advare forbundet om fyrst Almaz planer inden det er for sent?


Forsættelse i trilogien var en stor fornøjelse at læse. Vi får meget mere information omkring Fyrst Almaz planer og der er massere af intriger og vi møder nogle spændende nye personer og så er historien tilsat en god portion spænding og der action for alle pengene.
Hele universet som Cecilie Eken har skabt er så gennemført og godt fundet på og jeg kan rigtig godt lide at baggrunden for historien er så gennemtænkt fordi det giver fortællingen noget plads at udfolde sig i.


Jeg var virkelig begejstret for bogen og var super underholdt hele vejen igennem. Det er rigtig god sci-fi og jeg er meget spændt på den sidste del af historien.


10 flotte stjerner herfra.