Pin It
+ Besvar emne
Viser resultater 1 til 1 af 1

Emne: Udslettelse

 1. #1
  Boggnasker Mitter's avatar
  Reg. dato
  Dec 2014
  Alder
  21
  Indlæg
  163

  Standard Udslettelse

  Udslettelse

  Forfatter: Jeff Vandermeer

  Bogen kort fortalt: Der er blevet sendt mange ekspeditioner til Område X, som er afskåret fra resten af verdenen. Resultaterne har været forskellige, men én ting er sikker; Ingen er vendt tilbage som dem selv...

  Udgivelsesår: 2018

  Forlag: Rosinante

  Serie: Southern Reach

  Samlet bedømmelse: 6/10

  Sprog: 7/10

  Handling: 7/10

  Underholdningsværdi: 4/10

  'Område X' er første bog i triologien 'Southern Reach'.

  Handlingen:
  Område X er et mystisk område, hvor de sidste rester af menneskelig civilisation er ved at blive overtaget af naturen. Området er fuldstændigt afskåret fra resten af verdenen, med undtagelse af videnskabelige ekspeditioner, der bliver sendt ind for at undersøge. Ingen ved særlig meget om området, da ingen af de ekspeditioner der vendte hjem kom tilbage som dem selv...
  Vi følger en ekspedition bestående af fire kvinder; En biolog, en antropolog, en topograf og en psykolog. Deres opgave er at undersøge området, kortlægge det, tage prøver og notere deres iagttagelser af både stedet og hinanden. Til at starte med er alt, som de forventede. Men der går ikke længe, før de finder ud af, at de intet ved om stedet. De finder et omvendt tårn i jorden, og det de finder skaber splid, og får dem til at tvivle på alt de ved.

  Min mening:
  Når man kigger på bogen, er den overplastret med gode anmeldelser. Jeg var i forvejen rimelig spændt på bogen, og blev endnu mere forhåbningsfuld på baggrund af anmeldelserne. Men jeg blev lidt skuffet, da det "kun" er en god bog i mine øjne. Der er et slør af mystik igennem hele bogen, der gør den vildt spændende. Den skaber en følelse af, at man vil vide mere! Problemet er, at for få af mine spørgsmål blev besvaret. Dette er dog første bog i en serie på tre, så min mening om serien afhænger i stor grad af efterfølgeren.
  Bogen beskriver et betagende univers, der får en til at stille en absurd mængde spørgsmål. Det er et univers, som jeg føler mig engageret i, så jeg anbefaler bogen, og håber på det bedste for de efterfølgende bind.
  Senest redigeret af Boris : 05-03-18 kl. 10:43

+ Besvar emne

Hurtigt svar Hurtigt svar

Hvis du allerede er medlem, skal du logge ind ovenfor.

Hvad hedder det brændstof biler almindeligvis kører på?

Emneord for dette emne

Bogmærker

Regler for indlæg

 • Du kan starte nye emner
 • Du kan skrive svar
 • Du kan ikke tilføje vedhæftninger
 • Du kan ikke redigere dine indlæg
 •