Pin It
+ Besvar emne
Viser resultater 1 til 1 af 1

Emne: Verdensfortællerne

 1. #1
  Boggnasker Mekashimo's avatar
  Reg. dato
  Oct 2016
  Sted
  Narnia når jeg er hos min far, Neverland når jeg er hos min mor
  Alder
  18
  Indlæg
  231

  Standard Verdensfortællerne

  Forfatter: Dan Mygind

  Bogen kort fortalt: Christian har håb om at få sin bog udgivet, men kun ét forlag er villig til at udgive den; Other World Media. Da Christian vågner op dagen efter, kan han ikke huske noget, og han sætter sig for at finde ud af hvad der gik for sig.

  Udgivelsesår: 2017

  Forlag: Science Fiction Cirklen

  Samlet bedømmelse: 7/10

  Sprog: 8/10

  Handling: 7/10

  Underholdningsværdi: 7/10

  Christian har skrevet sin science fiction historie færdig, og har forhåbninger om at få den udgivet. Efter et nej fra det første forlag besøger han Other World Media, som er villige til at udgive hans bog med nogle få justeringer. Bogen er stadig baseret på virkelige hændelser, men navnene er ændret og der er tilføjet detaljer, som der ikke er nogen måder at være sikre på er sande. Først har Christian nogen betænkeligheder, men efter at have haft en time til at læse kontrakten igennem, beslutter han sig for at det er noget han kan gå med til.

  Da han vågner op dagen efter ligger han i sin seng ved siden af en pige, han ikke kan huske navnet på, og yderligerer er han ikke i stand til at bevæge sig. Kun hans øjne er under hans kontrol, og da han endelig genvinder kontrollen over sin krop, kan han ikke genkende manden i spejlet.

  Forfatteren Dan Mygind har virkelig formået at fange min opmærksomhed med denne bog; først jeg satte mig med den i hånden, kunne jeg ikke lægge den fra mig. Plottet er gennemtænkt og historien er så velstruktureret at jeg er ikke sikker på Dan Mygind kunne have proppet en drage ind i den og stadig få det til at fungere.

  Til gengæld synes jeg bogen er lidt langtrukken, og lader læseren hænge ved det ligegyldige i ret lang tid. Udover at følge Christian, følger vi også karaktererne i de kapitler han læser, hvilket indtil slutningen virkede meget kedeligt, i hvert fald for mig.

  Bogen er virkelig velskrevet, og formår at blande det engelske sprog ind i det danske på en måde der afspejler hverdagens brug på en realistisk måde, hvilket ærligt talt er svært at finde i mange andre bøger.

  Jeg ville helt klart anbefale denne bog, og ikke kun til science fiction fans.

  Anmeldereksemplar modtaget af forlaget Science Fiction Cirklen.

  Senest redigeret af Boris : 11-06-17 kl. 20:44
  Tell me the story about how the sun
  loved the moon so much
  he died every night to let her breath

+ Besvar emne

Hurtigt svar Hurtigt svar

Hvis du allerede er medlem, skal du logge ind ovenfor.

Hvad hedder det brændstof biler almindeligvis kører på?

Emneord for dette emne

Bogmærker

Regler for indlæg

 • Du kan starte nye emner
 • Du kan skrive svar
 • Du kan ikke tilføje vedhæftninger
 • Du kan ikke redigere dine indlæg
 •