Pin It
+ Besvar emne
Viser resultater 1 til 1 af 1

Emne: Geminiderne

 1. #1
  Bogdværg Saynab's avatar
  Reg. dato
  Jun 2013
  Alder
  24
  Indlæg
  40

  Thumbs up Geminiderne

  Geminiderne

  Forfatter: Nanna Foss

  Forfatterens hjemmeside

  Bogen kort fortalt: Pi og hendes venner rejser igen tilbage i tiden, til 1969, for at ændre på fortiden og redde fysikeren Karls far fra at brænde inde. Det er både indviklet og farligt, specielt da de støder ind i en anden gruppe af unge tidsrejsende

  Udgivelsesår: 2015

  Forlag: Tellerup

  Serie: Spektrum #2

  Samlet bedømmelse: 9/10

  Sprog: 9/10

  Handling: 9/10

  Underholdningsværdi: 9/10

  Wauw!

  Jeg var noget skeptisk over for Geminiderne, før jeg slugte den en fredag nat. Jeg er altid skeptisk over for fortsættere til bøger jeg godt kan lide. Kan forfatteren nu gøre det lige så godt? Kommer bøgerne til at dvale i kvalitet? Bla bla bla. Jeg var helt vild med Leoniderne og Emilies fortællestemme, og nu var det hele jo fra Pi’s vinkel. Bliver det nu lige så godt?

  DET GØR DET! Emilie who? Geminiderne var mindst lige så fantastisk, medrivende og indsæt-selv-meget-begejstret-tillægsord som Leoniderne, og endda bedre! Alt var bare godt, og det var en rigtig pageturner kl. 3 om natten.

  Jeg kunne især godt lide at der var flere tidsrejser, nye personer og lidt mere fokus på en kærlighedshistorie end der var i 1’eren. Det gav super meget (især hvis man er en sucker for lovestories)!

  Man bliver virkelig revet med, og det er næsten som om man er del af universet. Lige når man tror at man har regnet bogen ud, drejer den 180 grader.

  Det er fedt at Geminiderne fortsætter lige hvor Leoniderne slap, og jeg har meget respekt for at Nanna Foss kan holde styr på den tidslinje.

  Jeg kan varmt anbefale denne serie til alle her på bookeater, der ikke har læst den! Den er både suveræn og søvnmangel-værdig!

  Og jeg kan slet ikke vente på 3’eren. Glæder mig også meget til at finde ud, hvem den næste fortæller er. Håber det er en af fyrene!

  Læs den!
  Senest redigeret af Saynab : 20-10-15 kl. 13:42

+ Besvar emne

Hurtigt svar Hurtigt svar

Hvis du allerede er medlem, skal du logge ind ovenfor.

Hvad hedder det brændstof biler almindeligvis kører på?

Emneord for dette emne

Bogmærker

Regler for indlæg

 • Du kan starte nye emner
 • Du kan skrive svar
 • Du kan ikke tilføje vedhæftninger
 • Du kan ikke redigere dine indlæg
 •