Pin It

Bookeater - unge om bøger - Forum Privacy Policy

  • Privatlivspolitik Skjul denne kategori

    Deklaration af dette website's brug af cookies

    Formål med brug af cookies på websitet:

    Intern / 1. parts cookies

    Ekstern / 3. parts cookies

    Teknisk funktionalitet

    JA

    JA

    Trafikmåling

    nej

    JA

    Annonceafvikling (frekvens, brugermåling o.lign.)

    nej

    nej

    Adfærdsbaseret individuelt målrettet annoncering

    nej

    nej

     

    1. Ejeroplysninger

    Dette website udbydes af:

    Odense Centralbibliotek
    Østre Stationsvej 15
    5000 Odense C
    Tlf. 6551 4422
    Email: redaktion@boggnasker.dk

     

    2. Cookies

    Dette website anvender cookies i henhold til ovenstående formål. En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din browser og for at kunne genkende din computer ved tilbagevendende besøg. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies og de kan ikke indeholde virus.

     

    2.1 Så lang tid opbevares cookies

    Cookies sletter sig selv efter efter et vist antal måneder (kan variere), men de fornyes efter hvert besøg.

     

    2.2 Sådan sletter du cookies

    Se vejledning her: http://minecookies.org/cookiehandtering

     

    2.3 Sådan undgår jeg cookies?

    Hvis du ikke ønsker at modtage cookies, kan du blokere dem. Se vejledning her: http://minecookies.org/cookiehandtering.

     

    2.4 Hvad cookies bruges til på vores website

    Cookies anvendes til at føre statistik over hvor antallet af brugere samt oplysninger om køn, alder, geografi og interesser på vores brugere for at tilpasse indhold og annoncering herefter.

    2.5 Google Analytics (trafikmåling)

    Websites bruger cookies fra Google Analytics til at måle trafikken på websitet.

    Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout

      

    3. Brug af personoplysninger

    Personoplysninger afgives aldrig til tredjepart, med mindre du selv udtrykkeligt giver tilsagn hertil, og vi indsamler aldrig personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger ved registrering eller deltagelse i en konkurrence eller undersøgelse m.v. Her indsamles oplysninger om navn, adresse, postnummer, e-mail, køn, alder, interesser, holdninger og kendskab til forskellige emner.

    Personoplysninger bruges til at gennemføre den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med. Oplysningerne bruges derudover til at få større kendskab til dig og øvrige brugere af websitet. Denne brug kan bl.a. omfatte undersøgelser og analyser, der er rettet mod en forbedring af vore produkter, tjenester og teknologier, samt visning af indhold, der er tilpasset dine interesser og hobbyer.

     

     

     

     

    3.1 Beskyttelse af personoplysninger

    Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger. Vi kan dog ikke garantere 100 procent sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.

    Den hurtige udvikling af internettet betyder, at ændringer i vores behandling af personoplysninger kan blive nødvendige. Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger. I tilfælde af væsentlige ændringer giver vi dig besked i form af en synlig meddelelse på vores websites.

    I det omfang, der behandles personoplysninger om dig, har du ifølge persondataloven ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der kan henføres til dig. Såfremt det viser sig, at de oplysninger eller data, der behandles om dig, er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve disse berigtiget, slettet eller blokeret. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke.



     


  • We Respect Your Privacy