Læseoplevelsen
Jeg satte mig ned med en forventning om blomster, fugle der synger; generelt en fortælling lige så lyserød og let som bogens cover. En let og hyggelig fortælling. Den forestilling bristede hurtigt, og blev i stedet erstattet af en historie, som var så følelsesladet for mig, at jeg flere gange måtte tage en pause imellem kapitalerne, så jeg kunne fundere over det, som jeg lige havde læst. Historiens fortællingen blev ved med at slå mit hjerte i stykke, for så at klister det sammen med udueligt plaster, så det brød hurtigt i tusinde stykker igen og igen. Jeg grinte samtidig med, at tårerne trillede ned ad mine kinder. Det kan roligt siges, at Colleen Hoover’s historie ramte mig hårdt. Jeg er sikker på, at den vil have den samme effekt på andre. En historie som kan frembringe denne slags følelser hos en læser skal indrammes og aldrig pilles ved, da den er perfekt, og intet kan gøre den bedre. En vidunderlig læseoplevelse!

Resume
Lily møder Ryle, og de bliver hurtigt forelsket. Deres forhold udvikler sig, samtidig med at de hver især har en karriere. Forholdet kommer under pres, og de forsøger at komme igennem det sammen, da Atlas kommer ind i billedet. Atlas er Lilys barndomskæreste. Ryle bliver jaloux; kan Ryle og Lily komme igennem et lille ubetydeligt bum på vejen?

Fortællingen
Historien skifter imellem nutid og fortid, hvilket er en helt perfekt cocktail. På intet tidspunkt sidder man med en følelse af, at den ene tid er mere interessant/vigtig end den anden, du vil bare have mere af dem begge to. Fortælling omkring de forskellige individer, deres baggrund, deres nutid, deres fremtid, det hele rør dig, og det hele hænger så utroligt godt sammen. Det er en utroligt, godt, sammenstrikket historie, som kommer helt ind under huden på læseren, og berør alle følelsesregister! Bered dig på tåre og grin, fordi Colleen Hoover formår at frembringer begge ting i historien! Humoren er fantastisk, og sorgen er hjerteskærende!

Forbindelsen imellem læseren og karaktererne
Det bånd, som bliver skabt imellem læseren og karaktererne, er helt fantastisk, og man har på ingen måde lyst til at slippe dem igen, når historien slutter. De bliver en del af dig. Lilys hårdhed og sårbarhed, kan ikke andet end at skabe et bånd til dig, imens du læser. Samtidig bliver der sat fokus på et helt andet syn på vold, når man læser, og du kommer igennem alle følelserne. Det står sole klart fra første til sidste side, at Colleen har en mening med bogen, og at hun vil have en indflydelse på sin læser.

Collen Hoover
Hun har dig i sin hule hånd igennem hele historien, og hun guider dig gennem historien. Knuser dit hjerte, samler det igen, og viser dig en helt ny verden i ”Det ender med os”. Hun er et Geni, og det er helt klart ikke sidste gang, at jeg læser en bog fra hende. Talent, talent, talent. Efter at have læst ”Det ender med os” så forstår jeg godt, at alle er vilde med hende, og at hun har modtaget priser.

En sidste kommentar
Det er sjældent, at jeg sender en bøn til andre læseheste, men please læs ”Det ender med os”. Den er helt fantastisk, og sproget er så let og lige til, samtidig med underholdningsværdien er helt i top, så alle ordene bliver slugt hurtigt og elegant, imens tårerne triller og danner perfekte, runde cirkler på bogens sider.