Pin It
+ Besvar emne
Viser resultater 1 til 1 af 1

Emne: Veninder for altid - Hunde-ballade af Camilla Wandahl

 1. #1

  Standard Veninder for altid - Hunde-ballade af Camilla Wandahl

  Forfatter: Camilla Wandahl

  Forfatterens hjemmeside

  Bogen kort fortalt: Hvordan får man sin mor overtalt til at beholde verdens sødeste hund. Hvordan finder man en kæreste, og hvordan finder man ud af om man er forelsket. Tammy og Ane skiftes til at fortælle om deres tanker og venindernes liv

  Udgivelsesår: 2012

  ISBN: 978-87-638-2065-3

  Forlag: Høst og Søn

  Serie: Veninder for altid

  Samlet bedømmelse: 9/10

  Sprog: 9/10

  Handling: 8/10

  Underholdningsværdi: 7/10

  6. del af serien – Hunde-ballade.
  I denne bog skiftes Tammy og Ane til at fortælle.
  Tammys mormor har brækket benet og kommer på hospitalet, derfor skal der findes et nyt hjem til hendes græske gadehund Flicka. Tammy vil gerne prøve at passe Flicka, og hendes mor siger ja til en prøveperiode. Det er et stort ansvar og ekstra arbejde at have en hund.
  Ane vil gerne have en kæreste og vakler imellem, om hun er interesseret i Asger som hun kender i København eller Morten fra klassen. Ane laver lister med fordele og ulemper ved begge drenge.
  Veninderne bliver enige om, at man kun skal have en kæreste hvis man er rigtig forelsket, men hvordan ved man når man er forelsket. Ane er bekymret for, at hun aldrig vil opleve at blive forelsket.
  Veninderne er samen hele tiden. Morten har også en hund, og de fire veninder er sammen med Morten og Jesper og de to hunde om eftermiddagen. Mortens mor er hundetræner og Tammy vil meget gerne få Flicka til at løbe på en agilitybane.
  Hvordan får man sin mor overtalt til at få lov til at beholde verdens dejligste hund, og hvordan ved man at man er forelsket?, og hvordan kommer man ud af at have løjet om, at man allerede har en kæreste.
  Endnu en god bog i denne fantastiske serie til pre-teenagere. Der optræder desværre en fejl, hvor Tammy gerne vil være sammen med Asger, der er underbo til Anes far i København, når Tammy besøger sin far i Jylland.
  Senest redigeret af Boris : 09-04-12 kl. 14:40

+ Besvar emne

Hurtigt svar Hurtigt svar

Hvis du allerede er medlem, skal du logge ind ovenfor.

Hvad hedder det brændstof biler almindeligvis kører på?

Emneord for dette emne

Bogmærker

Regler for indlæg

 • Du kan starte nye emner
 • Du kan skrive svar
 • Du kan ikke tilføje vedhæftninger
 • Du kan ikke redigere dine indlæg
 •