Pin It
No Recent Activity
Om Kært Barn

Basis-information

Om Kært Barn
Biografi:
Jeg er en 20 årig dreng der bor i Århus. Her lever jeg mit liv som en ung fugl, der blot er sprunget fra reden, for blot at lande i en ny. Jeg ønsker senere i mit, indtil nu, unge liv, at læse fysik på Århus Universitet. Jeg har et nært forhold til de naturvidenskablige ukendte aspekter af universet, ligeså som den datalogiske eksponentielle udvikling af hverdagens teknologi.

Ud over disse yderst fascinerende faktuelle beskrivelser af hvem jeg er, nyder jeg dog ikke kun det nørdede naturvidenskablige, men også det ellers så fortryllende ved at læse, skrive og fundere over litteratur, så vel som filosofi og kunst. Dog er dette på et yderligere hobby plan, samt til for diskussionsemner sammen med mine venner, der desværre ofte ikke brænder inde med fascinationen for det naturvidenskabelige.

Hvis man skal kigge på det nuværende mig, befinder jeg mig nuværende i midten af afslutningen på et sabbatsår, der ellers er forløbet gangske fint. her læser jeg kemi op på et højre niveau, via de fantastiske muligheder man for ved VUC (Voksne Uden Chancer). Dette er en del af planen om at senere kunne komme til at læse fysik på universitetet. Jeg er en livsnyder, der, som så mange andre på sociale medier og tinder, nyder en sort kop kaffe i medieret temperatur eller et glas vin, whisky eller øl. Jeg spiller yderligere klassisk guitar på elvte år og har mit eget firma, som en lille hobby.

Sidst men ikke mindst, vil jeg bede eder, som i dette tilfælde er dig som læser, at have tålmodighed med min stavelse og grammatik. Jeg har desværre været så uheldig at blive født, med det som de kloge kalder dysleksi og de mindre latin interesseret kalder ordblindhed. Her vil jeg runde af med at påpege hvor åndsvagt det i virkeligheden er, at kalde handikappet af at være fårlig med ord, for dysleksi, som selv almene borger ikke har nogen ide om hvordan staves.

Tak fordi de vælger at læse om lille mig. Jeg håber du nyder hvad jeg skriver og måske kan komme med gode rettelser/ideer om stavning, grammatik eller indhold.
Sted:
Århus
Interesser:
Lyrik, rap og poesi
Beskæftigelse:
VUC Kemi C-> B
Køn:
Androgyn

Statistikker


Samlet antal indlæg
Samlet antal indlæg
15
Indlæg pr. dag
0,02
Generel information
Seneste handling
08-12-18 11:47
Reg. dato
02-03-17
Henvisninger
0