Erin er netop i gang med en dokumentar hvor hun snakker med tre kriminelle, der enten er i gang med at afsone deres straf eller er færdig med det.
Mens Erin arbejder kreativt har Mark dog en mere konkret uddannelse i en bank. På en og samme tid er de nøjagtig ens og helt forskellige.
På deres bryllupsrejse tager de ud og svømmer, og finder noget i det smukke vand, der ikke hører til.
Usikker på, hvad den rette måde at handle på i denne situation, tager de det med tilbage til hotelværelset.
Om dette var det rigtige valg er ikke til at sige, men det sætter gang i en kæde af begivenheder, og sender os endnu engang tilbage til første side, hvor Erin er i gang med at begrave Mark.Jeg har lidt svært ved at forstå deres ægteskab. Eller, i teorien forstår jeg det jo godt, men jeg har lidt svært ved at forstå hvorfor det overhovedet kom til at ske.
Kunne Mark ikke bare nyde rigdommen sammen med Erin?
Mark hyrede Patrick allerede et par dage efter de kom hjem, så der er jo ikke ligefrem tid til at han kan have en stor åbenbaring eller til at han kan miste følelser for hende.
Konklusionen deraf må så være, at han aldrig elskede hende, men hvorfor så overhovedet gifte sig med hende?
Plottet blev lidt tyndt, fordi jeg manglede lidt begrundelse for Marks handlinger.

Sproget er til gengæld genialt, og sjældent er jeg blevet fanget så hurtigt.

Har du nogensinde tænkt på, hvor lang tid det tager at grave en grav?” er jo en killer-åbner, allerede der er det umuligt ikke at blive fanget.
Vi hører alting fra Erins synsvinkel, og hører hendes (mange) tanker, og følger hende både for og imod. Et eller andet sted er det fedt, fordi det giver forfatteren mulighed for at udtrykke sine meninger, men det bliver også lidt tungt til tider.


Selvom det er en thriller er den ikke ligefrem handlingsfuld, men hælder derimod mere mod psykologisk thriller.