Pin It
+ Besvar emne
Viser resultater 1 til 1 af 1

Emne: Drømmehviskerne

 1. #1

  Post Drømmehviskerne

  Forfatter: T.M Palshof

  Bogen kort fortalt: Tristan og Clara forsætter der mission der hvor de slap den. Nu bare fra et anden vinkel. De er blevet en del af den hemmelige organisation Sommerfugleklanen. Der står for at opretholde fred og håb for menneskeheden.

  Udgivelsesår: 2018

  ISBN: 9788740046618

  Forlag: Politikens forlag

  Serie: Sommerfugleklanen 2

  Samlet bedømmelse: 9/10

  Sprog: 8/10

  Handling: 9/10

  Underholdningsværdi: 9/10

  Efter en chokerende hændelse på deres sidste mission. Vælger Tristan og Clara at forlade CIA. Det falder ikke i god fod hos deres tidligere arbejdsgiver CIA. En verdensomspændt jagt på de 2 agenter startes. Imens prøver Tristan og Clara at forstå deres nye verdensbillede, som de opdagede igennem deres rejse. Den hemmelige organisation sommerfugleklanen er ikke det som de havde forventet. I stedet for onde hensigter, er hovedmålet at vedligeholde fred og håbet i menneskeheden. Tristan og Clara vælger at være en del af den hemmelige organisation, og dermed hjælpe verdens freden. Tristan er stadig rystet over at genfinde sin farfar, som i sin tid havde iscenesat sin egen død. Imens træner Clara intensivt til at være en hvisker. Deres nye opgave er at finde frem til nogle koordinater som Tristans far i sin tid fandt i Iran. De koordinater har ingen før fundet frem til, og er derfor en vigtig del af dagsordenen i Sommerfugleklanen. Undervejs møder man biroller fra den første bog og nye personer også kommer i spil.

  Ligesom den første bog starter bogen midt inde i handlingen. Bogen starter overraskende nok hvor den sidste bog sluttede. Tristan og Clara befinder sig i en skov i Sverige. De er sammen med Sommerfugleklanens øvrige medlemmer heriblandt Tristans farfar. Hvis du ikke har læst min anmeldelse om den første bog, så nævner jeg nogle ting, som jeg ikke kunne lide. Heriblandt var det længden af den første bog. Drømmehviskerne har den perfekte længde 370+ sider. Måske er det fordi man ikke skal starte bogen ud med at præsentere, men kan i stedet starte midt i handlingen. Det fede var at man ikke når at blive træt af at læse bogen. Spændingsniveauet gjorde det også meget svært at lægge bogen fra sig. Det var også utroligt, hvor mange plottwist som forfatteren har formået at proppe i. Jeg er personligt stor fan af plottwist, så det var et kæmpe plus.

  Tristan og Clara var igen en fornøjelse at følge. Man kan især sætte sig ind i Tristans hovede. Han går virkelig meget igennem, især dukker der meget op fra fortiden. Det er meget interessant at læse om hans families historie. I denne bog læser man også fra en ny persons synsvinkel, som er Martin. Først var jeg forvirret over hvem det var. Jeg lagde ikke mærke til det var en ny person, så jeg stod med rynket pande og læste. Så fandt jeg så ud af det var en ny person, og så gav de pludselig mening. Det kunne havde været dejligt med en mini intro til ham, men det ødelægger nok overraskelsen senere.

  Rejserne var også en stor del af denne bog. Jeg elsker den måde som forfatteren har beskrevet de forskellige kulturer. Det er rigtig spændende at læse om handlingen, som foregår i Iran. Især fordi det er sådan et gådefuldt land. Jeg har været der et par gange selv, og det er fedt at forfatteren har valgt dette land. Man kan næsten forstille sig selv at være i personernes sted. Forfatteren kører stadig på med en blanding af krimi, thriller og en masse andre emner som teknologi, politik, konspirationsteorier osv. Det mest skræmmende er nok hvor realistisk det hele er. Dog slutter bogen af med en total anderledes slutning. I vil forstå hvis i læser bogen, men genren skifter næsten helt. Måske noget i retning af science fiction, det er bare et gæt til den 3 bog. Ikke fordi bogen ikke var realistisk før. Der har altid været en strejf af science fiction.

  Jeg har egentlig ikke noget, jeg ikke kunne lide. Ikke noget som jeg umiddelbart kan pege ud. Så konklusionen er, at se at få læst denne serie. Især hvis du er fan er krimi/thriller bøger. Jeg kan varmt anbefale den til folk der gerne vil starte på en ny genre. Siden bogen ikke er så langtrukken, som mange krimibøger kan være.
  Senest redigeret af Sediga : 03-11-18 kl. 19:49

+ Besvar emne

Hurtigt svar Hurtigt svar

Hvis du allerede er medlem, skal du logge ind ovenfor.

Hvad hedder det brændstof biler almindeligvis kører på?

Emneord for dette emne

Bogmærker

Regler for indlæg

 • Du kan starte nye emner
 • Du kan skrive svar
 • Du kan ikke tilføje vedhæftninger
 • Du kan ikke redigere dine indlæg
 •