Pin It
+ Besvar emne
Viser resultater 1 til 1 af 1

Emne: Sommerfugleklanen

 1. #1

  Post Sommerfugleklanen

  Sommerfugleklanen

  Forfatter: T.M Palshof

  Bogen kort fortalt: Tristan og Clara er agenter inden for CIA. En mystisk eksplosion starter en tophemmelig mission for dem begge. En hemmelighed som ikke er blevet afsløret nogensinde før.

  Udgivelsesår: 2017

  ISBN: 9788740046335

  Forlag: Politikkens forlag

  Serie: Sommerfugleklanen 1

  Samlet bedømmelse: 7/10

  Sprog: 8/10

  Handling: 8/10

  Underholdningsværdi: 6/10

  Sommerfugleklanen, Pavens yndling er den første bog i en ny krimiserie. Bogens hovedpersoner er Tristan og Clara, som begge arbejder for CIA. Tristan og Clara arbejdede før for CIA´s afdeling for Radikal mønster genkendelse, det ændrer en eksplosion i en butik i New York.
  Tristan får på vej hjem en besked om et nødopkald fra en butik. Da han undersøger anmeldelsen, observer han mistænkelig adfærd. Før han kan nå at reagere eksplodere butikken. Det bliver starten på en tophemmelig mission, som omhandler verdens største mysterium. En hemmelig gruppe mennesker, som ældes langsomt er blevet observeret gennem tiden. Sagen er dog aldrig blevet løst før. Da eksplosionen er en vigtig brik i sagen, får Tristan tildelt ansvaret for opklaringen af en hemmelige organisation. Tristan vælger Clara som sin makker, siden de arbejder godt sammen. Missionen fører makkerparret igennem mange forskellige byer, hvor mistænkelig aktivitet er blevet observeret.

  Hovedpersonerne Tristan og Clara har et utrolig godt makkerskab sammen. Jeg kan virkelig godt lide deres dynamik. Det er i disse tilfælde hvor modsætninger arbejder godt sammen. Tristan bliver karakteriseret som en dygtig ansat hos CIA. Han bliver fremstillet som en man kan forstille sig arbejde for CIA. Han virker dog til at være alt for dygtig nogen gange. Bare det faktum at han kan se noget, som ingen har kunne se før. Det virker for heldigt alligevel. Det skyldes sikkert fordi forfatteren ville spare en masse sider, så bogen ikke ville blive for lang. Jeg kan især godt lide vinklen som Tristans fortid har i sagen. Det gør det mere spændende at finde ud af hvorfor tingene er som det er. Clara er også en sindssyg sej kvinde at følge. Hun gør et virkelig godt indtryk på mig. Jeg kan godt lide at hun ikke bare er en kvindelig birolle. Hun næsten en ligeså stor del af handlingen som Tristan. Hendes fortid er også spændende at læse om. Det er virkelig nogle interessante personer at følge. Ikke bare dem, men også de mennesker man møder gennem handlingen. Personerne er alle sammen meget mystiske i starten, hvor man virkelig får vækket sin nysgerrighed.

  Historien tager udgangspunkt i virkelige historiske hændelser. Hvilket bygger et super realistisk univers, som mange kan nikke genkende til. Bogen tager også udgangspunkt i en masse politik, især berømte begivenheder der er sket i virkeligheden. Forfatteren får viklet disse historiske begivenheder super godt ind i bogens handling. Bogen starter i et in media res, det vil sige at handlingen er sat hurtigt i gang inden for de første par sider. Hvilket jeg synes mange krimibøger kunne lære af. Ofte starter krimibøger langsomt. Det kan også bare være mig der synes det, det er en smagssag. Der er i hvert fald ikke mangel på spænding i resten af bogen. Forfatteren har virkelig gjort et godt stykke arbejde med, at vedligeholde spændingsniveauet igennem hele bogen. Dog er der alt for mange detaljer. Jeg ved ikke om det er det, som gør bogen lidt for lang til sidst. Jeg var helt opslugt i starten, men mistede lidt af interessen i slutningen. Jeg tror det er fordi bogen kan være lidt for lang. Selvom 500+ sider ikke er så meget, føltes det som mere i denne bog. Jeg kedede mig lidt til sidst kun. Måske var det fordi slutningen var lidt for sær i min smag. Det kan også være fordi jeg mistede interessen. Jeg elsker når karakterne i en bog rejser verden rundt, og jeg elskede det især i denne bog. Man møder ligesom et land på en anderledes måde. Så rejserne var et plus for min smag.

  Alt i alt vil jeg anbefale den til alle der elsker krimi. Jeg er selv ikke den store krimi fan, men jeg må erkende at jeg skal åbne op for min genresmag. Der findes nogle ret gode værker indenfor krimigenren. Bogen er ikke bare krimi faktisk, jeg ville også kategorisere den som thriller. Den har lidt indenfor enhvers smag. Til folk der elsker bøger om konspirationsteorier indenfor CIA, ville elske denne bog.
  Senest redigeret af Sediga : 02-11-18 kl. 21:03

+ Besvar emne

Hurtigt svar Hurtigt svar

Hvis du allerede er medlem, skal du logge ind ovenfor.

Hvad hedder det brændstof biler almindeligvis kører på?

Emneord for dette emne

Bogmærker

Regler for indlæg

 • Du kan starte nye emner
 • Du kan skrive svar
 • Du kan ikke tilføje vedhæftninger
 • Du kan ikke redigere dine indlæg
 •