Pin It
+ Besvar emne
Viser resultater 1 til 1 af 1

Emne: De Ualmindelige- Det frosne teleskop

 1. #1
  Boggnasker Cecilies's avatar
  Reg. dato
  Sep 2012
  Sted
  København
  Alder
  32
  Indlæg
  209

  Standard De Ualmindelige- Det frosne teleskop

  De Ualmindelige- Det frosne teleskop

  Forfatter: Jennifer Bell

  Bogen kort fortalt: Sidste del om Ivy, Seb og Valiants kamp mod Hexagon for at redde og beskytte den Ualmindelige verden

  Udgivelsesår: 2018

  Forlag: Høst & Søn

  Serie: ja

  Samlet bedømmelse: 8/10

  Sprog: 7/10

  Handling: 8/10

  Underholdningsværdi: 8/10

  Ivy og Seb er en taget til det amerikanske undermarked Nubrook for at hjælpe deres ven Valiant med at lede efter sin forsvundne søster Rosie. Deres søgen fører den til en stor og meget eftertragtet auktion, de finder hende ikke til Valiants store sorg men det viser sig senere at lederen af auktionen faktisk spiller en rolle alligevel. Senere finder de ud af at hun er i besiddelse af en af de store ualmindelige gode, forvandlingernes sand og hun er derfor er i stor fare, for det er den genstand Hexagon mangler at finde og nu starter et kapløb mod tiden fordi Hexagon leder efter Rosie og de skyr ingen midler for at få fat i hende først.

  Hexagon er nemlig blevet stærkere og Seb, Ivy og Valiant finder ud af de har sat en dødbringende plan i værk der vil få store konsekvenser for både de almindelige og de ualmindelige. Vores 3 venner bliver hvirvlet ind i kampen og det hele ender i et stort slag mod Hexagon og det kræver alle deres kræfter og opfindsomhed, for hele verdens fremtid afhænger af dem og mod så stærke kræfter som Hexagon besidder ser det rigtig sort ud.

  Afslutningen på de ualmindelige var fantastisk og dramatisk. Jeg har været stor fan af hele trilogien for Jennifer Bell har virkelig skabt et unikt univers, hvor almindelige genstande som en toiletbørste og papirclips er magiske og har særlige evner. Magien er generelt i højsædet i alle tre bøger og det er ikke bare en eventyrlig fantasy serie, det er også en fortælling om venskab og mod og vi møder mange sjove og skæve karakterer undervejs.

  Alt i alt en rigtig fin afslutning på en skøn serie, 8 flotte stjerner herfra

  Senest redigeret af Cecilies : 15-12-18 kl. 12:36

+ Besvar emne

Hurtigt svar Hurtigt svar

Hvis du allerede er medlem, skal du logge ind ovenfor.

Hvad hedder det brændstof biler almindeligvis kører på?

Emneord for dette emne

Bogmærker

Regler for indlæg

 • Du kan starte nye emner
 • Du kan skrive svar
 • Du kan ikke tilføje vedhæftninger
 • Du kan ikke redigere dine indlæg
 •