Pin It
+ Besvar emne
Viser resultater 1 til 1 af 1

Emne: Skæbnens sværd

 1. #1
  Boggnasker Mitter's avatar
  Reg. dato
  Dec 2014
  Alder
  21
  Indlæg
  163

  Standard Skæbnens sværd

  Forfatter: Andrzej Sapkowski

  Bogen kort fortalt: En af bøgerne bag det verdenskendte spil 'The Witcher'. Vi følger witcheren Geralt i hans heltegerninger som monsterjærger.

  Udgivelsesår: 2017

  Forlag: Gyldendal

  Serie: The Witcher

  Samlet bedømmelse: 7/10

  Sprog: 9/10

  Handling: 7/10

  Underholdningsværdi: 5/10

  'Skæbnens sværd' er andet bind i serien 'The Witcher'.

  Handlingen:
  Vi følger Geralt i hans liv som witcher. Witchere er monsterjægere, som ved hjælp af magiske drikke og benhård træning har fået overmenneskelige evner. Han har overnaturlig styrke, nattesyn, heler hurtigt og han er til en vis grad immun over for menneskelige følelser. Det gør ham perfekt til jobbet.
  Geralt lever et liv på farten. Gennem bogen møder man mange af hans venner og fjender, og man bliver langsomt introduceret til det fantastiske witcher univers. Et storslået univers med mange detaljer.
  Bogen er delt op i 6 delvist selvstændige historier, som alle omhandler magiske væsner og en higen efter at finde ud af mere.

  Min mening:
  Bogen var ikke hvad, jeg forventede, men på en god måde. Det er en masse direkte tale, ja det meste af handlingen bliver forklaret på den måde. Sproget er pudsig til tider, så jeg skulle lige vende mig til det. Men da jeg havde vendet mig til det, så tog det fart. Måden hvorpå de forskellige personer leverer deres sætninger, siger virkelig meget om deres personlighed, holdninger og om selve historiens univers. En anden ting der overraskede mig, var "manglen" på kampscener. Der er ikke meget direkte kamp i bogen.
  Jeg vil ikke kalde bogen en pageturner, men den var meget hyggelig at læse. En blød stol, noget lækkert at drikke og denne bog er en sikker vinder!
  Senest redigeret af Boris : 21-02-18 kl. 08:49

+ Besvar emne

Hurtigt svar Hurtigt svar

Hvis du allerede er medlem, skal du logge ind ovenfor.

Hvad hedder det brændstof biler almindeligvis kører på?

Emneord for dette emne

Bogmærker

Regler for indlæg

 • Du kan starte nye emner
 • Du kan skrive svar
 • Du kan ikke tilføje vedhæftninger
 • Du kan ikke redigere dine indlæg
 •