Pin It
+ Besvar emne
Viser resultater 1 til 1 af 1

Emne: Mellem himmel og helvede

 1. #1
  Boggnasker Petro's avatar
  Reg. dato
  Dec 2015
  Alder
  22
  Indlæg
  75

  Standard Mellem himmel og helvede

  Mellem himmel og helvede

  Forfatter: Anne Christine Eriksen

  Forfatterens hjemmeside

  Bogen kort fortalt: Da Daniel en dag finder sine forældre myrdede, kastes han ud i en hektisk konflikt, som har raset i mere end tusinde år.

  Udgivelsesår: 2016

  Forlag: DreamLitt

  Serie: 1. bog

  Samlet bedømmelse: 9/10

  Sprog: 8/10

  Handling: 8/10

  Underholdningsværdi: 9/10

  Mellem himmel og helvede er en bog, som foregår i et fremtidigt univers, hvor verden er delt op. Det Forenede Skandinavien er et af de få fristeder der findes, og hjemsted for hovedpersonen Daniel. Bogen er spækket med forskellige fantasivæsner, som efter den store krig, lever blandt hinanden. De fleste rac er lever i fred og fordragelighed, men sådan er det ikke udenfor Skandinaviens beskyttende mure.

  Daniel er en dreng med helt normale problemer, uddannelse, kærester og fester.Dette bliver dog vendt helt på hovedet, da han finder sine forældre myrdede. I sin søgen efter en forklaring støder Daniel på Lesta, han er en af djævlens sønner. Først nægter Lesta at hjælpe ham, men Daniel er stædig, og finder ledetråde, som kaster ham hovedkulds ud i Ødemarken på jagt efter forældrenes morder.

  Daniel møder endnu engang Lesta og hans brødre, som pludselig finder man ud af, at Daniel måske har mere med den diamant,som de søger, at gøre. Daniel kastes nu ufrivilligt ud i en 1000 år lang konflikt.

  Jeg var en stor fan af bogen. I starten var jeg bekymret for, om alle de forskellige væsner, som blev præsenteret i bogen,ville blive forstyrrende eller en smule hektisk præsenteret. Anne Christine Eriksen formår dog at få stablet et veludviklet univers på benene, som er både godt fundet på og sjovt. En af de ting, som virkelig appellerede til min indre fantasy-elsker, var den almanak som findes i slutningen af bogen. Og den fylder ikke mindre end 32 sider. Denne almanak er fyldt med ting, som relevante når man læser, og som beskriver det basale om alle væsnerne. Det er fedt at få lov til rigtigt at sætte sig ind i det univers som ligger til baggrund for hele bogen.

  Derfor vil jeg nok anbefale, at man læser denne del af bogen først, da det virkelig er med til at uddybe hele det univers som bogen er spundet op omkring.

  En af de ting jeg virkelig også elskede ved denne bog var, at det ikke er den normale, prinsen-redder-prinsessen-fortælling.Man fornemmer allerede i starten af bogen, at Daniel og Lesta kommer til at havemere med hinanden at gøre. Jeg elskede virkelig, at dette var en historie, hvor der ikke var kærlighed ved første blik, men at det fik lov til at dæmre under overfladen hele tiden. Og så selvfølgelig, at det er to af de mandlige karakterer, som udvikler denne kærlighed til hinanden.

  En anden ting, som i mine øjne, gør bogen god, er hovedpersonen Daniel. Han er ikke en stor og stærk helt med de vildeste superkræfter som gør ham i stand til at overvinde enhver forhindring. Han varbare en helt almindelig teenagedreng, som prøvede at balancere skole og fritid,indtil nogen kom, og slog det hele ud af orden. Det er til forveksling rart meden hovedperson, hvor hovedtemaet ikke er hans eller hendes superkræfter. Daniel kender ikke sine biologiske forældre, og derfor spiller dette også en essentiel rolle i hans udvikling.

  Så "Mellem himmel og Helvede" er helt klart en bog jeg ville anbefale, da jeg i hvert fald blev virkelig fanget af den, mere end jeg faktisk havde forventet, at jeg ville.
  Senest redigeret af Boris : 06-01-17 kl. 20:26

+ Besvar emne

Hurtigt svar Hurtigt svar

Hvis du allerede er medlem, skal du logge ind ovenfor.

Hvad hedder det brændstof biler almindeligvis kører på?

Emneord for dette emne

Bogmærker

Regler for indlæg

 • Du kan starte nye emner
 • Du kan skrive svar
 • Du kan ikke tilføje vedhæftninger
 • Du kan ikke redigere dine indlæg
 •