Pin It
+ Besvar emne
Viser resultater 1 til 1 af 1

Emne: Dæmonernes Utopia - Lise Bidstrup

 1. #1
  Overboggnasker Kirsten's avatar
  Reg. dato
  Feb 2008
  Sted
  Ribe
  Alder
  37
  Indlæg
  372

  Standard Dæmonernes Utopia - Lise Bidstrup

  Forfatter: Lise Bidstrup

  Forfatterens hjemmeside

  Bogen kort fortalt: Fornyelsen er gået galt. Verden er blevet forvandlet til Dæmonernes Utopia, og det er op til Laus og Isabell at få lavet fornyelsen om så verden igen kan blive som før. Men det er ikke nemt, for dæmonerne vil gøre alt for at stoppe dem...

  Udgivelsesår: 2012

  ISBN: 9788711402252

  Forlag: Carlsen

  Serie: Pectus´ sten

  Samlet bedømmelse: 10/10

  Sprog: 10/10

  Handling: 10/10

  Underholdningsværdi: 10/10

  Laus og Isabell har plukket frugten fra Pectus´ træ og sat verdens fornyelse igang. Men da de vågner op i deres senge finder de hurtigt ud af, at noget er gået helt galt. Verden har forandret sig, og med undtagelse af nogle ganske få, kaldet "de forvirrede" kan ingen huske verden som den så ud før.
  Det er nemlig lykkedes dæmonerne at ændre på fornyelsen, og i stedet har de skabt Dæmonernes Utopia. Men dæmonerne er ikke helt tilfredse med deres nye verden, og derfor forsøger de at fange Isabell og Laus og tvinge dem til at ændre verden så den bliver som dæmonerne vil have den.
  Laus og Isabell slår sig sammen med "de forvirrede" som har skabt en modstandsbevægelse mod dæmonerne i håbet om at finde ud af hvordan de kan besejre dæmonerne og få verden tilbage på rette spor. Men det er ikke let, for de to tilbageblevne medlemmer af Øvre Orden er dæmonernes fanger, og samtidig leder Herskernes Korps og dæmonerne efter de to børn. Og der er en forræder ganske tæt på Laus og Isabell som bare venter på at slå til...

  Så kom fortsættelsen til Pectus´sten endelig! Dæmonernes Utopia er ligeså sjov og spændende som forgængeren, og bogen er ikke til at slippe før den er læst til ende. Sproget er godt, og bogen er fyldt med sjove situationer og bipersoner. For eksempel beskrivelsen af Øvre Ordens fængselstøj (lyserød og lilla trikot) er morsomt. Samtidig er bogen fantastisk spændende, og man følger med tilbageholdt åndedræt Isabell og Laus´ rejse gennem hele verden for at redde verden. Bogen lever absolut op til forventningerne og kan varmt anbefales.

  Dæmonernes Utopia af Lise Bidstrup - køb bogen hos SAXO.com
  Senest redigeret af Boris : 20-07-13 kl. 19:09
  Når der er stablet bøger overalt i mit bibliotek, på gulvet, stolene osv., er det fordi, det næsten er umuligt at låne reoler (Mark Twain)

+ Besvar emne

Hurtigt svar Hurtigt svar

Hvis du allerede er medlem, skal du logge ind ovenfor.

Hvad hedder det brændstof biler almindeligvis kører på?

Emneord for dette emne

Bogmærker

Regler for indlæg

 • Du kan starte nye emner
 • Du kan skrive svar
 • Du kan ikke tilføje vedhæftninger
 • Du kan ikke redigere dine indlæg
 •