Pin It
+ Besvar emne
Viser resultater 1 til 1 af 1

Emne: Natdværgen (1. bog i Traia trilogien) af A. Rune

 1. #1
  Überoverboggnasker Emsen's avatar
  Reg. dato
  Apr 2011
  Sted
  HUSET
  Indlæg
  587

  Standard Natdværgen (1. bog i Traia trilogien) af A. Rune

  Forfatter: A.Rune

  Forfatterens hjemmeside

  Bogen kort fortalt: Første bog i Traia trilogien.... Et helt nyt univers med alt det en fantasy elsker kan begære.

  Udgivelsesår: 2011

  ISBN: 9788799471201

  Forlag: Forlaget Store Ord

  Serie: Traia trilogien

  Samlet bedømmelse: 7/10

  Sprog: 8/10

  Handling: 7/10

  Underholdningsværdi: 6/10

  Jeg havde ærligt talt ikke særligt store forventninger til denne her bog. Men jeg blev glædeligt overrasket. Man styrter ned i et uimodståeligt fantasy univers, som jeg aldrig har set før. A.Rune beskriver også tingene i bogen, dejligt detaljeret. Men stadig uden at blive til en tung bog.

  Handling:
  Bogen starter med at de tre venner skal til årsfest, for at fejrer året der er gået. Horan, som er den af de tre unge mænd bogen handler om; skal ”kåres” til en præst, derfor kommer Askil og Josol får at se på. Men da det bliver Horans tur til at blive indviet, finder han ud af at han er en af gudernes udvalgte. En af de få mennesker som får lov til at repræsentere en af guderne. Kejseren ser dem som en stor trussel for både folket og ham selv, så derfor vil han sætte alt ind for at dræbe dem. Horan, Askil og Josol har lige pludselig problemer op til halsen og i deres iver efter at komme væk fra kejseren og hans håndlangere, opstår der bare flere problemer. På deres vej væk Møder de et lille folk som de skal hjælpe, før de kan komme videre. Men det viser sig at være alt andet end en let opgave og det skaber bare flere problemer. Efterhånden finder de ud af mere og mere om hvilken opgave der ligger foran dem, men samtidig kæmper Horan en brav kamp for at beholde sin vilje og sjæl. Der ligger en lang vej foran dem og pludselig er det ikke kun Horans vilje og styrke der bliver sat på spil.

  Egen vurdering:
  Jeg synes den her bog var rigtig god og universet er fuldstændig gennemtænk. Stor ros for det. Hen af vejen i bogen bliver man mere og mere fascineret af bogens træk og den måde han har sat universet sammen på. Han har blandet lidt af det moderne med noget gammelt og ædelt. I dette univers også kaldet Traia, er der både gamle kroer, luftbåde og en masse andre ting. Hans sprog er virkelig flydende og billederne han skaber af ord, flyder forbi ens øje. Det eneste jeg godt kunne blive lidt træt af, var at han hele tiden skiftede mellem forskellige personer, det gør at man ikke rigtig kan relatere til hver persons holdninger og følelser. Men ellers en både dybt respekteret fantasy bog, men også en meget opfindsom verden. Jeg selv glæder mig i hvert fald til næste bog.

  God fornøjelse til jer der er fristet til at begynde en rejse ud i et helt nyt univers.
  Senest redigeret af kathrine : 24-04-12 kl. 10:12

+ Besvar emne

Hurtigt svar Hurtigt svar

Hvis du allerede er medlem, skal du logge ind ovenfor.

Hvad hedder det brændstof biler almindeligvis kører på?

Emneord for dette emne

Bogmærker

Regler for indlæg

 • Du kan starte nye emner
 • Du kan skrive svar
 • Du kan ikke tilføje vedhæftninger
 • Du kan ikke redigere dine indlæg
 •