• Helgi Daner Facebook

 • Helgi Daner Twitter

 • Helgi Daner Instagram

 • Helgi Daner RSS-feed  Velkommen til Helgi Daners univers, som du finder her på http://bookeater.dk. Er der noget, du gerne vil vide om bogen, kan du spørge mig. Du kan skrive videre på historien eller fortælle mig - og andre læsere hvad du synes om romanen, og har du lyst til at rejse længere ind i Helgis verden kan du finde en masse ekstramateriale her på siden.


  Spørg om Helgi Daner
  Er der noget, du ikke forstår i bogen? Vil du vide mere om, hvordan jeg har arbejdet eller har du andre interessante spørgsmål, kan du spørge her. Jeg forsøger at svare hurtigt.


  Skriv videre

  Helgi Daner er min version af det gamle sagn om Holger Danske. Du er velkommen til at digte videre på historien. Jeg vil glæde mig til at læse det :-)


  Fra læser til læser
  Del din læselyst! Fortæl andre, hvad du synes om Helgi Daner og har du en fed tegning, inspireret af bogen, har du klædt dig ud som Harald Røde eller anskaffet dig et sværd som Cortana, så læg endelig billeder op i galleriet!


  Ekstramateriale
  Her finder du musik og noder til Helgi-kvadene, og videoer, der fortæller om mit arbejde med historien. Du kan også læse lidt af begyndelsen af bogen, få noget at vide om personerne og lære at spille Tavl. Derudover er der en kalender med arrangementer , links til Helgi Daner online-rpg samt andre relevante links.


  Helgi Daner Galleri
  Her er billeder af personerne, landkort og meget andet. Det meste kan du downloade, hvis du har lyst. Du kan også selv lægge billeder op, hvis du er logget ind.

 • Helgi Daner


  Er du med i Helgi Daner projektet?
  Klik på billedet og gå til Helgi Daner forum!