Pin It
+ Besvar emne
Viser resultater 1 til 1 af 1

Emne: Tinkas juleeventyr

 1. #1
  Boggnasker Cecilies's avatar
  Reg. dato
  Sep 2012
  Sted
  København
  Alder
  32
  Indlæg
  227

  Standard Tinkas juleeventyr

  Tinkas juleeventyr

  Forfatter: Flemming Klem

  Bogen kort fortalt: Følg med nissen Tinka på et rigtigt juleeventyr hvor hun tager ud for at finde den tabte julestjerne der kan genoprette magien hos nisserne.

  Udgivelsesår: 2019

  Forlag: Politikens forlag

  Serie: nej

  Samlet bedømmelse: 10/10

  Sprog: 10/10

  Handling: 10/10

  Underholdningsværdi: 10/10

  Tinka er nisse og lever i nissernes verden og hun skal til en stor ceremoni hvor hun får sin amulet der viser at hun er en ægte nisse ved at amuletten blive rød, men det sker ikke med Tinkas amulet og hun finder ud af at det er fordi hun er er halvt menneske. Da kongens søn Fileas finder ud af det prøver han at få alle til at hade hende, så Tinka sætter sig for at finde den forsvundne julestjerne som kan genoprette magien hos nisserne, så de kan se hun stadig er en rigtig nisse selvom hun er halvt menneske. Men prins Fileas har store og dystre planer og dræber sin far for selv at blive konge. Tinka for uventet hjælp i menneskenes verden af Lasse, der er flyttet på landet med sin familie og sammen må de ud på et rigtigt eventyr for at redde magien og forhindre den onde prins i at blive konge.

  Tinkas juleeventyr er er opdelt i 24 kapitler så, hvis man har lyst, kan læse et hver dag. Det er en rigtig hyggeligt jule historie som også er enormt spændende og dramatisk og med nogle rigtig skønne karakterer der er så fint formede. Vi har den modige nisse Tinka, Lasses sjove lillesøster Astrid og den onde prins Fileas der så gerne vil være konge koste hvad det må. Det er en meget velskrevet historie og selvom der kun er dialog imellem personerne, gør det ikke noget, for det gør også bogen let læselig så alle kan være med. Den vil helt sikkert også egne sig godt til højtlæsning.

  Alt i alt et rigtig sødt jule eventyr som var en stor fornøjelse at læse.

  10 flotte stjerner herfra
  Senest redigeret af Cecilies : 16-11-19 kl. 13:31

+ Besvar emne

Hurtigt svar Hurtigt svar

Hvis du allerede er medlem, skal du logge ind ovenfor.

Hvad hedder det brændstof biler almindeligvis kører på?

Emneord for dette emne

Bogmærker

Regler for indlæg

 • Du kan starte nye emner
 • Du kan skrive svar
 • Du kan ikke tilføje vedhæftninger
 • Du kan ikke redigere dine indlæg
 •