En anderledes guide til et godt liv.

Kunsten at være f*cking ligeglad af Mark Manson er en selvhjælps-bog, der tager fat i det vi alle sammen ikke kan sætte ord på. Det som vi alle sammen vil gøre bedre, men vi ved bare ikke helt hvordan. Før nu.

I denne selvhjælps-bog finder du ikke gode råd til at være glad og positiv, men det stik modsatte. Livet er nemlig fyldt med problemer, som du aldrig slipper af med. Så kunsten er at finde ud af hvad, der er vigtigt for dig. Du er nødt til at vælge, hvilke problemer du vil have i dit liv, og hvilke du bare vil være fucking ligeglade med.

Mark Manson har gjort noget vi som læsere sjældent ser. Han har skabt en verdensbog, der formentlig vil forandrer mange menneskers liv, og få folks øjne op for, hvad der egentlig foregår inde i os, uden at vi selv har den mindste anelse.

Bogen tager nogle fantastisk interessante emner op, som f. eks. værdien af lidelse, at følelser er overvurderede og at du ikke er noget særlig. Som ungt menneske er det virkelig fedt at læse om, fordi man som sådan ikke har fundet sig selv og får her nogle tips til, hvordan man er mere sig selv. Nogle af emnerne er måske mindre relevante for det ældre publikum, der har så meget mere erfaring med livet at nogle af tingene er så åbenlyse, at det er helt irrelevant at have med i en selvhjælps-bog.

Kunsten at være f*cking ligeglad er skrevet med et let og forståeligt sprog, så man som læser ikke skal sidde og gætte sig frem til, hvad det egentlig er Mark Manson mener. Og så er han nogle gange virkelig sjov. Humor er en stor del af bogen, og det samler på en eller anden måde hele bogen og får alle disse tunge emner til at se mindre tunge ud. Det er bare super vigtigt at have sådan noget som humor med i en så alvorlig bog.

Hvis du er det mindste tvivl om dine handlinger afspejler dig, om du rent faktisk er dig selv, eller bare en vag udgave af dig selv, så tag og læs denne bog. Den giver dig de værktøjer du længe har ønsket dig, og som virkelig vil forandre dit liv, hvis du ikke i forvejen var klar over alle disse små ting, der gør dig til dig.