Pin It
+ Besvar emne
Viser resultater 1 til 1 af 1

Emne: Gobi - En sand historie om en lille hunds lange rejse

 1. #1
  Überoverboggnasker tenner's avatar
  Reg. dato
  Oct 2009
  Sted
  Skævinge
  Alder
  27
  Indlæg
  665

  Standard Gobi - En sand historie om en lille hunds lange rejse

  Gobi - En sand historie om en lille hunds lange rejse

  Forfatter: Dion Leonard

  Bogen kort fortalt: Ultra løberen Dion skal gennemføre sit første ekstremløb i Gobi ørkenen efter lang tids pause på grund af en skade. Dog er han ikke klar over at løbet vil give ham en lille følgesvend, som kommer til at ændre hans liv.

  Udgivelsesår: 2018

  ISBN: 978-87-9340-075-7

  Forlag: Harper Collins

  Samlet bedømmelse: 9/10

  Sprog: 7/10

  Handling: 10/10

  Underholdningsværdi: 10/10

  Dion Leonard har gennemført flere ekstremløb og maratoner i sin korte løbs karriere. Han elsker ikke at løbe, men han er et kæmpe konkurrence menneske. Efter en lang tids pause på grund af en skade er han endelig tilbage i løbeskoene og har kun en tanke i hoved omkring ultraløbet i Gobi ørkenen - Han vil vinde ! Eller ihvertfald bare gerne op og stå på podiet og dette kræver discipling, ingen tøven og en komplet tilrettelagt plan og træning. Alt er i orden og den første dag går fint og fuldstændig efter forventning. Men anden dagen dukker en lille hund op og følger ham uden problemer hele vejen til lejeren. Først ved Dion ikke hvad han skal gøre med hunden, det må jo være nogen af arrangørerne som ejer den, eller nogle af landsbys beboerne. Dog følger hunden med igen anden dagen og det går op for Dion at det er en gadehund som blot har kastet sin kærlighed på ham, og han kan heller ikke undgå at holde af den lille seje hund. Fra da af begynder de begge et eventyr, hvor Dion skal arbejde imod et besværligt system både fra Kina og Storbritaniens side, for at få Gobi med hjem i god behold.

  Nogen kan måske huske at der pludselig dukkede en sød lille video op med løberen Dion som blev fulgt af en lille sandfarvet og pjusket hund, under et ekstrem løb i Gobi ørkene. De umage par blev et kæmpe viral hit, resulterede i en fundraising og folk fulgte dem tæt fra Dion tog tilbage til Kina og til Gobi var hjemme i god behold.

  ''Gobi - En sand historie om en lille hunds lange rejse'' handler ikke kun om ekstremløbet i Gobi ørkenen, men også om Dions barndom, hvordan han begyndte at løbe ekstremløb og den seje kamp han måtte tage for at få den lille hund med hjem til Storbritatinien.

  Det er virkelig en sød historie og jeg kan tydelig huske da jeg så opslaget på facebook, hvor fantastisk historien egentlig var. Jeg nød at læse bogen, se billederne og få en forståelse for hvordan man træner sig op til ekstremløb, samt hvordan man mentalt kan klare det. Der ligger enormt meget arbejde op til et løb men også under, som man ikke aner noget om, hvis ikke man er en del af de løb. Selve sproget i bogen er ikke det mest kreative og snørklede, som hvis man sad og læste en fantasy eller sci-fi, men det gør egentlig ikke noget, for det passer til historien og formidlerne på en herlig måde som gør at man ikke kan lade være med at holde af Dion, Gobi og de mennesker som vælger at hjælpe Dion i Kina bare fordi de elsker hunde.

  Jeg kan klart anbefale bogen hvis man har brug for noget som er lidt hurtigt og let læst, men gerne vil have en sød historie som gør en lidt gladere og viser at der er gode mennesker rundt omkring i hele verden der er villige til at gå langt for at hjælpe en lille hund hjem.

  En lille fin detalje er billederne i midten af bogen, som er fra Dions barndom, forskellige løb med hans kone og fra hans tid med Gobi i kina under og efter løbet.

  Side antal: 263

  Bogen er tilsendt fra HarperCollins
  Senest redigeret af Boris : 28-05-18 kl. 10:26
  Øjeblikkets læsning: Silence af Becca Fitzpatrick
  Carpe Diem

+ Besvar emne

Hurtigt svar Hurtigt svar

Hvis du allerede er medlem, skal du logge ind ovenfor.

Hvad hedder det brændstof biler almindeligvis kører på?

Emneord for dette emne

Bogmærker

Regler for indlæg

 • Du kan starte nye emner
 • Du kan skrive svar
 • Du kan ikke tilføje vedhæftninger
 • Du kan ikke redigere dine indlæg
 •