E-boghandleren BookSnob og den populære børne- og ungdomsforfatter Kenneth Bøgh Andersen har i samarbejde omdannet fantasyføljetonen Skæbnemageren til en juleføljeton - som e-bog.

Skæbnemageren kommer i 23 kapitler, så der er dømt hygge, tæpper og stearinlys fra 1. december og frem. Til d. 24. følger en overraskelse...


Føljetonen kan læses på din iPad, smartphone, computer eller e-bogslæser og du modtager hver dag et kapitel. Som en julekalender.

Det handler dog absolut ikke om jul og nisser, men om en dreng, der kommer til at ønske sin tvillingebror væk. Helt væk. Og det kræver en længere rejse at få ham tilbage igen.


“Det er helt oplagt at udnytte alle de muligheder der opstår, når man kan gøre for eksempel en føljeton digital. Man modtager den om morgenen i sin inbox, og så kan man læse den når man har lyst. Det synes jeg er fuldstændig fantastisk.” siger Berit Lund, damen bag BookSnob.Skæbnemageren
Simon og Tim er tvillinger, men selv om de ligner hinanden, så ligner de overhovedet ikke hinanden. Som deres mor altid siger: ”Tim går direkte ind i folk med træsko på. Simon er mere stille og forsigtig.” Og Simon hader det. Hader at de hele tiden sammenligner ham med Tim, der altid er bedre til alting, og en aften - efter et skænderi med sin bror - ønsker Simon, at Tim aldrig var blevet født.
Dagen efter er Tim ikke bare væk, det er, som om han aldrig har eksisteret. Som om han aldrig er blevet født, og Simon fortryder dybt det frygtelige, han er skyld i. For at få sin bror tilbage er Simon nødt til at drage ind i en sælsom verden, hvor farerne lurer overalt, og hvor historiens gang er styret af den mystiske Skæbnemager ...
Sidste år blev Skæbnemageren trykt i Weekendavisen 23 uger i rap. Skæbnemageren blev dengang fulgt af illustrationer af Charlotte Pardi, og vi har genbrugt enkelte af disse.


Skæbnemageren kan allerede nu købes hos BookSnob for kun 79,00 kr: http://www.booksnob.dk/skaebnemageren.html
Og første kapitel ligger klar til læsning 1. december.


Mere info her:
http://kennethboeghandersen.dk/default.asp
http://www.booksnob.dk/skaebnemageren.html
Julia Lahme - Julekalender til dig

SKÆBNEMAGEREN SOM FANTASY-JULEKALENDER - dr.dk/DR1/Troldspejlet